Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Καρφιά" Καρούλια: "Δεν είναι Παναθηναϊκός αυτός - Κανένας παίκτης δεν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-15 15:28:00

"Καρφιά" Καρούλια: "Δεν είναι Παναθηναϊκός αυτός - Κανένας παίκτης δεν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό"

Sportdog Team
"Καρφιά" Καρούλια: "Δεν είναι Παναθηναϊκός αυτός - Κανένας παίκτης δεν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό"

Ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού μίλησε για το ντέρμπι της Λεωφόρου, για τον παίκτη που τον έχει εντυπωσιάσει, αλλά και για το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Άρη!

Ο Νίκος Καρούλιας μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον αγώνα του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

«Με τον Ολυμπιακό... δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα. Συνήθως μετά από τέτοιες επιτυχίες έρχονται σφαλιάρες και ήρθε πολύ ηχηρό χαστούκι από τον ΟΦΗ. Βέβαια η αποβολή στοίχισε πολύ. Ο Απόλλων έχει καλούς παίκτες, αλλά δεν έχει βρει ποδοσφαιρική ηρεμία και δυσκολεύεται πολύ στο γκολ.

Ο κ. Μονεμβασιώτης είναι παρορμητικός, αγαπάει την ομάδα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ξεφεύγει. Ρίχνει χειροβομβίδες. Τώρα έχει καινούργιο προπονητή. Όσον αφορά τον αγώνα με τον Άρη, είναι και αυτός δύσκολος στο γκολ. Πέρσι έπαιζε καλή μπάλα. Ήταν άτυχος, αλλά και φέτος δεν πάει άσχημα. Αν πάρει τους βαθμούς πίσω θα είναι τέταρτος. Θα μπορούσε να πάει και καλύτερα, βέβαια, με τους παίκτες που έχει.»

Για την επιλογή του Μαντσίνι ως φορ: «Μία ομάδα σαν τον Άρη πρέπει να έχει πραγματικό σέντερ φορ, δεν είναι ότι καλύτερο να βαφτίζονται μεσοεπιθετικοί, φορ. Ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα, αλλά επειδή σε κάθε παιχνίδι σφίγγει η θηλιά, ο Απόλλωνας θα τα δώσει όλα και θα τον δυσκολέψει. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι 50-50.

Ο Απόλλωνας κάθισε έξω τρεις εβδομάδες. Με τον Ολυμπιακό έβγαλε δίψα γιατί ήθελε να ξαναπαίξει, αλλά με τον ΟΦΗ φάνηκε πόσο κόστισε η απραξία. Αν συνεχιστεί η κατηφόρα θα είναι δύσκολο να σωθεί. Βέβαια, οι βαθμολογικές διαφορές είναι μικρές.»

Για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει πέντε απουσίες, αλλά έχει δύο ενδεκάδες. Βλέπεις έρχονται από πίσω παίκτες και δεν φαίνεται η διαφορά. Αλλά με τον Παναθηναϊκό είναι ο ορισμός του ντέρμπι. Θα δούμε παίκτες του Παναθηναϊκού που με τον Βόλο δεν ήταν τόσο καλοί να τα δίνουν όλα. Οι ποδοσφαιριστές διακρίνονται στα ντέρμπι.

Ο Ελ Αραμπί έχει και παίκτες που τον τροφοδοτούν. Είναι πιο εύκολος στο γκολ από τον Καρλίτος. Με έχει εντυπωσιάσει, δεν τον περίμενα τόσο καλό. Η αποτελεσματικότητα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο ντέρμπι. Ο Φαν Βέερτ είναι καλύτερος από τον Μακέντα. Αν συνεχίσει έτσι του χρόνου θα βρίσκεται σε μεγαλύτερη ομάδα.»

Κατέληξε λέγοντας: «Για μένα δεν είναι αυτός ο Παναθηναϊκός. Τον αγαπάμε, αλλά κανένας παίκτης του τώρα δεν θα μπορούσε να παίξει στον Ολυμπιακό.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags