Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: "Γιατί δεν παίζει ο Λάμπρου κόντρα στον ΠΑΟΚ; Μου δημιουργεί μία καχυποψία..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-15 15:54:00

"Γιατί δεν παίζει ο Λάμπρου κόντρα στον ΠΑΟΚ; Μου δημιουργεί μία καχυποψία..."

Sportdog Team
"Γιατί δεν παίζει ο Λάμπρου κόντρα στον ΠΑΟΚ; Μου δημιουργεί μία καχυποψία..."

Έλληνας προπονητής σχολιάζει το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον ΟΦΗ, αλλά και τη συνολική πορεία των δύο ομάδων μέχρι τώρα.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός που στο παρελθόν ήταν στο πλάι του Νίκου Νιόπλα, νυν τεχνικού του ΟΦΗ, μίλησε αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τους Κρητικούς στην Τούμπα, τη μη συμμετοχή του Λάζαρου Λάμπρου στον αγώνα αλλά και τη διαχείριση του ρόστερ από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον ίδιο και το πως επηρεάζει το ποδόσφαιρο ο κορωνοϊός: «Βρίσκομαι στην Αθήνα, δεν βρίσκομαι σε κάποια ομάδα αυτή τη στιγμή και έχω περισσότερο χρόνο για να παρακολουθώ αναμετρήσεις. Με βάση την υγειονομική κατάσταση και τα κρούσματα που υπάρχουν επηρεάζονται τόσο οι παίκτες, όσο και οι ομάδες συνολικά».

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και τη διαχείριση του ρόστερ: «Περίμενα πιο ανταγωνιστικό τον ΠΑΟΚ, αλλά έμεινε πολύ πίσω και σχετικά γρήγορα μάλιστα. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα οι 3 διοργανώσεις στις οποίες αγωνίζεται η ομάδα, πιστεύω ότι δεν άντεξαν την πίεση του πρωταθλητισμού παρά το γεγονός ότι έχει βάθος στο ρόστερ της. Εμείς μιλάμε από έξω, αλλά δεν μπορείς να στηρίζεις την ομάδα σου σε δύο - τρεις ποδοσφαιριστές, όταν έχεις ομάδα πρωταθλητισμού επιλέγεις να έχεις και λύσεις, κάτι που έχει ο ΠΑΟΚ. Μάλλον δεν άντεξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την πίεση του πρωταθλήματος».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου: «Χρειάζεται νέα πρόσωπα ο ΠΑΟΚ, αλλά ο σχεδιασμός θα πρέπει να γίνει το καλοκαίρι γιατί υπάρχει μεγαλύτερο εύρος κινήσεων, τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσθέσεις ποδοσφαιριστές που θα σου δώσουν το κάτι παραπάνω μαζί με τους ποδοσφαιριστές που έχει και τώρα στη διάθεση του. Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Κούρτιτς ο οποίος αν βρει δίπλα του ένας ποδοσφαιριστή με τρεξίματα θα μπορέσει να δώσει και ο ίδιος περισσότερα πράγματα».

Για τη μη συμμετοχή του Λάζαρου Λάμπρου στην αναμέτρηση της Τούμπας και το τι περιμένει να δει στην αναμέτρηση, ανέφερε: «Είναι ένας παίκτης που δεν σου κάνει, τον δίνεις σε μία άλλη ομάδα και μετά δεν θες να τον αντιμετωπίσεις; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά, μόνοι μας δημιουργούμε την καχυποψία. Ο ΟΦΗ έχει μία πολύ καλή ομάδα, έχει ένα σύνολο που ξέρει τι θέλει και δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και έχει τους ποδοσφαιριστές να τον βοηθήσουν, όταν εγώ ήμουν στον Ατρόμητο είχαμε κάνει ένα διπλό στην Τούμπα με τον Νίκο Νιόπλια, ενώ είχαμε κερδίσει και στο Περιστέρι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags