Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Έξαλλος Νιόπλιας - "Άλλαξαν οι κανονισμοί χθες; Και αφού είναι πέναλτι, γιατί δεν του βγάζει κίτρινη;"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-15 22:57:00

Έξαλλος Νιόπλιας: "Άλλαξαν οι κανονισμοί χθες; Και αφού είναι πέναλτι, γιατί δεν βγάζει κίτρινη;"

Sportdog Team
Έξαλλος Νιόπλιας: "Άλλαξαν οι κανονισμοί χθες; Και αφού είναι πέναλτι, γιατί δεν βγάζει κίτρινη;"

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν πολύ εκνευρισμένος από την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, κυρίως για την φάση που σημάδεψε το ματς, όπου το VAR ακύρωσε γκολ του ΟΦΗ και γύρισε τη φάση πίσω δίνοντας πέναλτι στον Δικέφαλο, από το οποίο και προηγήθηκε.

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Ο κ. Νιόπλιας είπε χαρακτηριστικά για την επίμαχη φάση πως «δεν ξέρω αν άλλαξαν οι κανονισμοί χθες το βράδυ, αλλά όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ξέρουμε πως το χέρι μετά από κόντρα στο πόδι δεν είναι πέναλτι.

Και τέλος πάντων, αφού είναι πέναλτι, γιατί δεν του βγάζει κίτρινη κάρτα; Ήμασταν τόσο καλοί, που δεν γύρναγε το ματς με το 0-1! Δεν υπάρχει μετά παιχνίδι για εμένα»!

Για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε και ο άσος του ΟΦΗ, Πραξιτέλης Βούρος, λέγοντας στη Nova:

«Εμείς είχαμε την κλασική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή που δεν μετουσιώθηκε σε ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο δυνατά. Όλοι είδαν τι έγινε στη φάση του πέναλτι σε βάρος μας. Κάποια στιγμή πρέπει κι εμείς να ασχοληθούμε με τις διαιτητικές αποφάσεις. Μετά την απόφαση αυτή υπήρξε ένταση στο ματς, που προκλήθηκε από την απόφαση του διαιτητή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags