Facebook Pixel Κύπελλο Ισπανίας: Διακοπή λόγω... καφρίλας στο Μπέτις-Σεβίλλη - Οπαδός πέταξε μεταλλική ράβδο στο κεφάλι παίκτη! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-15 23:40:00

Διακοπή λόγω... καφρίλας στο Μπέτις-Σεβίλλη - Οπαδός πέταξε μεταλλική ράβδο στο κεφάλι παίκτη! (Vid)

Sportdog Team
Διακοπή λόγω... καφρίλας στο Μπέτις-Σεβίλλη - Οπαδός πέταξε μεταλλική ράβδο στο κεφάλι παίκτη! (Vid)

Απίστευτες σκηνές στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας για το Κύπελλο Ισπανίας, καθώς ένας ανεγκέφαλος οπαδός προέβη σε σοκαριστική επίθεση κατά του Ζοάν Χορδάν της Σεβίλλης.

Κύπελλο Ισπανίας: Σκηνές "απείρου" κάλλους εκτυλίχθηκαν στο ντέρμπι μεταξύ Μπέτις και Σεβίλλης για το Κύπελλο Ισπανίας.

Το παιχνίδι διεκόπη λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου επειδή ο Ζοάν Χορδάν της Σεβίλλης δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από μεταλλική ράβδο που πέταξε θεατής!

Οι εικόνες προκαλούν σοκ, καθώς το αντικείμενο που πέτυχε τον Χορδάν είναι μακρύ και μυτερό, παραπέμπει σε ακόντιο και θα μπορούσε να δημιουργήσει πολύ σοβαρή ζημιά στον ποδοσφαιριστή.

Ο διαιτητής παρέδωσε τη μεταλλική ράβδο στον τέταρτο διαιτητή του αγώνα και κάλεσε τις ομάδες να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια, με την τύχη της αναμέτρησης να αγνοείται προς το παρόν.

Για την ιστορία, τη στιγμή της διακοπής το σκορ ήταν 1-1, με την Σεβίλλη να ανοίγει το σκορ με γκολ του Γκόμες στο 35' και την Μπέτις να ισοφαρίζει με τον Φεκίρ στο 39'. Μάλιστα, το αντικείμενο που χτύπησε τον Χορδάν εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για το γκολ της Μπέτις.

Όσο αφορά την κατάσταση του Ισπανού παίκτη, αρχικά εμφανίστηκε ζαλισμένος από το χτύπημα, αλλά φάνηκε να συνέρχεται γρήγορα. Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα, αν διαπιστωθεί ότι έχει προκύψει σοβαρός τραυματισμός, τότε το ματς θα ακυρωθεί οριστικά με υπόλογη, ασφαλώς, τη Μπέτις και θα κατακυρωθεί στη Σεβίλλη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags