Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στέλνουν χαφ στον Παναθηναϊκό - Ποιο όνομα "παίζει" - "Δεν αποκλείεται να πάει Ελλάδα ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-16 09:32:00

Στέλνουν χαφ στον Παναθηναϊκό - Ποιο όνομα "παίζει" - "Δεν αποκλείεται να πάει Ελλάδα ο..."

Sportdog Team
Στέλνουν χαφ στον Παναθηναϊκό - Ποιο όνομα "παίζει" - "Δεν αποκλείεται να πάει Ελλάδα ο..."

Το όνομά του ήρθε πριν μερικές ημέρες στο προσκήνιο και τώρα διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή στο Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Ανοιχτό θεωρούν στη Βραζιλία το ενδεχόμενο να προκύψει συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Λούκας Σίλβα.

Σε συνέντευξή του στην Globoesporte", ο ατζέντης του παίκτη, Κλαούντιο Φιορίτο, άφησε να εννοηθεί ότι επιθυμία του Βραζιλιάνου χαφ είναι να παραμείνει στην ομάδα του.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να πρόκειται και για παιχνίδια τακτικής από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, καθώς η Γκρέμιο έχει προτείνει μία σημαντική μείωση αποδοχών στον παίκτη από τη στιγμή που υποβιβάστηκε, η οποία δεν έχει γίνει αποδεκτή. 

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Η πρόταση που ήρθε στο φως τις τελευταίες μέρες για τον Λούκας Σίλβα ήταν από τον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του μέσου της Γκρέμιο. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Λούκας Σίλβα να πάει στην Ελλάδα. Ωστόσο το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που θα γίνει μεταξύ του ατζέντη του και του συλλόγου». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags