Facebook Pixel Sportdog.gr | Τζο Άιρονσαϊντ: Ο «δήμιος» της Νιούκαστλ είναι φτιαγμένος από ατσάλι
| 2022-01-17 04:33:00

Τζο Άιρονσαϊντ: Ο «δήμιος» της Νιούκαστλ είναι φτιαγμένος από ατσάλι

Sportdog Team
Τζο Άιρονσαϊντ: Ο «δήμιος» της Νιούκαστλ είναι φτιαγμένος από ατσάλι

Η Κέιμπριτζ άφησε την Νιούκαστλ εκτός συνέχειας FA Cup και ο σκόρερ του παιχνιδιού, Τζο Άιρονσαϊντ, απέδειξε γιατί το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο με λεφτά.

11 Ιουλίου 2018. Ο Κιέραν Τρίπιερ αποχωρεί ηττημένος από το Λουζνίκι μετά τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία, όπου έχει πετύχει γκολ και είναι ένας εκ των κορυφαίων του γηπέδου. Η ποδοσφαιρική του μετοχή έχει κυριολεκτικά «ξύσει» ταβάνι. Την ίδια στιγμή ο Τζο Άιρονσαϊντ έχει τελειώσει την σεζόν στην Κιντερμίνστερ της έκτης κατηγορίας, μένοντας εκτός της διεκδίκησης της ανόδου μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Μπράντφορντ Παρκ Άβενιου. Η ποδοσφαιρική του μετοχή έχει κυριολεκτικά φτάσει στον πάτο.

Αυτοί οι τόσο διαφορετικοί ποδοσφαιριστές αντιτάχθηκαν χθες (8 Ιανουαρίου) στο χορτάρι του Σεντ Τζέιμς Παρκ, με τον νικητή να είναι σε κάθε περίπτωση εύκολο να προβλεφθεί. Ή μάλλον σε κάθε άλλη περίπτωση εκτός του θεσμού των εκπλήξεων, το FA Cup. Η Νιούκαστλ υποδέχθηκε την Κέιμπριτζ, με 41 ολόκληρες θέσεις και δύο κατηγορίες να χωρίζουν τους δύο αντιπάλους. Ο Τρίπιερ ήταν αδιαμφισβήτητα το σημαίνον πρόσωπο και ο αγώνας μία καλή ευκαιρία να γιορταστεί η μεταγραφή του. Ο Άιρονσαϊντ όμως είχε διαφορετική άποψη.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ο «χτιστός» φορ γεννήθηκε στο Μίντλεσμπρο τον Οκτώβριο του 1993, όμως έμελλε να μάθει ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όταν η οικογένεια του αναγκάστηκε να μετακομίσει. Δεν ξεχώριζε ιδιαίτερα για τις ικανότητες του στο σκοράρισμα, όμως η φυσική του δύναμη τον έκανε απαραίτητο για τα αναπτυξιακά τμήματα των «Λεπίδων».

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags