Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ατάκες Τσιώλη για το ντέρμπι - Σε ποιον έδωσε προβάδισμα - Τι είπε για Γιοβάνοβιτς, Βαλμπουενά
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-16 15:44:00

Ατάκες Τσιώλη για το ντέρμπι - Σε ποιον έδωσε προβάδισμα - Τι είπε για Γιοβάνοβιτς, Βαλμπουενά

Sportdog Team
Ατάκες Τσιώλη για το ντέρμπι - Σε ποιον έδωσε προβάδισμα - Τι είπε για Γιοβάνοβιτς, Βαλμπουενά

Ο Σάκης Τσιώλης έκανε δηλώσεις για το αποψινό ντέρμπι στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για αμφίρροπο παιχνίδι.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ματς λεπτών ισορροπιών περιμένει στο αποψινό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ο Σάκης Τσιώλης, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πολύ αμφίρροπο το ντέρμπι αυτό, μετά από αρκετό καιρό. Ίσως ο Παναθηναϊκός να έχει κι ένα μικρό προβάδισμα επειδή παίζει στην έδρα του και ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα. Περιμένω ένα κοντρολαρισμένο ματς, με παιχνίδι στο χώρο του κέντρου, που θα είναι ανοιχτό ως το τέλος», τόνισε στον Σωτήρη Ταμπάκο και πρόσθεσε:

«Ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας προπονητής που δουλεύει πάρα πολύ και ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει συνοχή παίζοντας σε αρκετά ματς με τους ίδιους παίκτες. Πάντως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα συμπαγής, που δέχεται τις λιγότερες φάσεις στο πρωτάθλημα. Έχει, όμως, λιγότερη παραγωγή φάσεων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, γιατί λείπει ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά έχει μεγαλώσει».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags