Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το παίρνει πάνω του ο Μπότο - Όλο και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ ο παιχταράς - Θέμα ωρών η συμφωνία
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-16 22:18:00

Το παίρνει πάνω του ο Μπότο - Όλο και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ ο παιχταράς - Θέμα ωρών η συμφωνία

Sportdog Team
Το παίρνει πάνω του ο Μπότο - Όλο και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ ο παιχταράς - Θέμα ωρών η συμφωνία

Οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φιλίπε Σοάρες είναι ένα βήμα πιο κοντά στον ΠΑΟΚ, καθώς έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα της Μορεϊρένσε με την Μπενφίκα.

ΠΑΟΚ: Οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φιλίπε Σοάρες είναι ένα βήμα πιο κοντά στον ΠΑΟΚ, καθώς έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα της Μορεϊρένσε με την Μπενφίκα και με βάση τα όσα γράφονται στον Τύπο της πατρίδας του (για παράδειγμα στην Record) αυτό έγινε βασικά λόγω της σφοδρής επιθυμίας του να πάρει μεταγραφή. 

Οι Πορτογάλοι εκτιμούν ότι αυτή η κίνηση δείχνει ότι έχει έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο ΠΑΟΚ, ενώ οι πληροφορίες της “Μ” και του metrosport.gr αναφέρουν ότι ο Ζοσέ Μπότο έχει μπει στην διαδικασία των τελικών συζητήσεων με τον Βίτορ Μαγκαλιάες, τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομάδας που είναι δύσκολος διαπραγματευτής αλλά ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου τον έχει φέρει στα νερά του. 

Ο Μπότο έχει φροντίσει να τα βρει σε όλα με την πλευρά του παίκτη, τον έχει κάνει σύμμαχο του ΠΑΟΚ αφού κι εκείνος πιέζει σφοδρά και πλέον η τελική συμφωνία ΠΑΟΚ-Μορϊερένσε μοιάζει να είναι θέμα ωρών.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags