Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλετίκ Μπιλμπάο: Σήκωσε την πρώτη κούπα της χρονιάς η Ρεάλ - Νικήτρια στον τελικό με την Μπιλμπάο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-16 22:42:00

Σήκωσε την πρώτη κούπα της χρονιάς η Ρεάλ - Νικήτρια στον τελικό με την Μπιλμπάο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σήκωσε την πρώτη κούπα της χρονιάς η Ρεάλ - Νικήτρια στον τελικό με την Μπιλμπάο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν στην Ισπανία έφτασε η Βασίλισσα περνώντας το εμπόδιο των Βάσκων στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, που έγινε στην Τζέντα, με 2-0. 

Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλετίκ Μπιλμπάο: Θριαμβεύτρια ήταν η Βασίλισσα στο Σούπερ Καπ Ισπανίας που έγινε στην Τζέντα, καθώς μετά την δραματική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό, ξεπέρασαν και το εμπόδιο των Βάσκων στον τελικό με 2-0, με γκολ των Μόντριτς (38') και Μπενζεμά (52'), ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες με απευθείας κόκκινη του Μιλιτάο και τους Ερυθρόλευκους να χάνουν πέναλτι με τον Ραούλ Γκαρσία.

Σε έναν αρκετά αμφίρροπο τελικό οι Μερένχες, παρά το γεγονός ότι τα Λιοντάρια του Μπιλμπάο είχαν τις ευκαιρίες τους να ανοίξουν το σκορ, βρήκαν πρώτοι δίχτυα, όταν μετά από ωραία συνεργασία, στο 38', των Μόντριτς και Ροντρίγκο, ο Κροάτης κατάφερε και έκανε το 1-0. Στο 50' ο Γέραϊ Αλβάρεζ θα βρει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, με τον Θέσαρ Σότο Γκράντο μετά τη χρήση VAR να καταλογίζει το πέναλτι και τον Μπενζεμά, δύο λεπτά μετά να κάνει το 2-0.

Οι Βάσκοι θα προσπαθήσουν να πιέσουν ώστε να βρουν ένα γκολ και να κάνουν τον αγώνα... ροντέο και στο 87' ο Μιλιτάο θα κάνει και αυτός χέρι με την σειρά του, με τον διαιτητή του αγώνα μετά από VAR να το δίνει και να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή της Βασίλισσας. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ραούλ Γκαρσία, όμως ο Κουρτουά θα αποκρούσει και θα δώσει... τέλος στα όνειρα ανατροπής για τους Ερυθρόλευκους.

Δείτε τα highlight του Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλετίκ Μπιλμπάο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags