Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Serie A: Μαγικό ντεμπούτο - Ο πρώην ΠΑΟΚτσής Ολιβέιρα "καθάρισε" με γκολ για τη Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-16 23:25:00

Μαγικό ντεμπούτο - Ο πρώην ΠΑΟΚτσής Ολιβέιρα "καθάρισε" με γκολ για τη Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μαγικό ντεμπούτο - Ο πρώην ΠΑΟΚτσής Ολιβέιρα "καθάρισε" με γκολ για τη Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, που κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα με τον Δικέφαλο το 2019, χάρισε στη νέα του ομάδα τη νίκη με 1-0 επί της Κάλιαρι, σκοράροντας στο ντεμπούτο του.

ΠΑΟΚ - Serie A: Ντεμπούτο με γκολ νίκης έκανε στη Ρόμα ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες (ως δανεικός καταρχήν) από την Πόρτο, σκόραρε με πέναλτι και χάρισε στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο τη νίκη με 1-0 επί της Κάλιαρι στο «Ολίμπικο», για την 22η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Χρειάστηκε βέβαια να βάλει το χεράκι του κι άλλος ένας Πορτογάλος, ο τερματοφύλακας Ρουί Πατρίσιο, που -με τη βοήθεια του δοκαριού- πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ζοάο Πέδρο στο 85΄. 

Οι «τζιαλορόσι» ισοβαθμούν στην έκτη θέση με τη συμπολίτισσα Λάτσιο, ενώ το συγκρότημα από τη Σαρδηνία παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης πέρασε ως αλλαγή στο 80΄ για τους φιλοξενούμενους, αντικαθιστώντας τον Ντάλμπερτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μουρίνιο έριξε στο ματς τον 17χρονο Δημήτρη Κεραμίτση, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της Ρόμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags