Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Φούντωσαν" οι φήμες για σουπερλιγκάτο τεχνικό και Εθνική - Τι απαντά ο ίδιος και η ατάκα για Ολυμπιακό!
| 2022-01-17 00:10:00

"Φούντωσαν" οι φήμες για σουπερλιγκάτο τεχνικό και Εθνική - Τι απαντά ο ίδιος και η ατάκα για Ολυμπιακό!

Sportdog Team
"Φούντωσαν" οι φήμες για σουπερλιγκάτο τεχνικό και Εθνική - Τι απαντά ο ίδιος και η ατάκα για Ολυμπιακό!

Την ώρα που τα σενάρια έχουν... πάρει φωτιά για τον επόμενο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, ένας από τους φερόμενους υποψηφίους για τον πάγκο έδωσε τη δική του απάντηση.
 

Ο Ηρακλής Μεταξάς πήρε θέση για το σενάριο που τον θέλει να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία στην Εθνική Ελλάδας.

Ο προπονητής τοτυ ΠΑΣ Γιάννινα ξεκαθάρισε ότι παραμένει προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων και πως το μυαλό του βρίσκεται μόνο στο προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (23/1).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) με τον Ατρόμητο:

«Δεν κερδίσαμε πολύ απλά γιατί δεν βάλαμε το γκολ. Νομίζω το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, είχαμε από δύο ευκαιρίες οι δύο ομάδες και την μία την κάναμε γκολ και πήγαμε το 1-1 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τα τρία καλά σουτ που μπορούσαν να μπουν, αλλά νομίζω αυτή η ευκαιρία του Λώλη έπρεπε να γίνει γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε ο Μεταξάς.

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου που είχε καιρό να αγωνιστεί λόγω κορονοϊού: «Το ίδιο έγινε και σε εμάς. Μου αρέσει να ετοιμάζω την ομάδα βλέποντας τον αντίπαλο και που μπορώ να τον χτυπήσω αλλά αυτή τη φορά δεν γινότανε και είναι το πρώτο παιχνίδι που δεν έκανα βίντεο-ανάλυση στους παίκτες μου. Είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Λώλη που τουλάχιστον έπρεπε εκεί να βάλουμε το γκολ αλλά με βλέπετε ευχαριστημένο».

Για τον αν είναι ευχαριστημένος που η ομάδα συνεχίζει να πετυχαίνει γκολ σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι: «Και αυτό και πως αισθάνομαι. Γιατί όλα τα προβλήματα η ομάδα δείχνει να τα ξεπερνάει. Βάζεις άλλους παίκτες σε άλλες θέσεις, συμπληρώνεις, γεμίζεις και πάντα τα παιδιά βρίσκουν μια ακόμη λύση. Για πόσο θα το καταφέρνουμε δεν ξέρω, ελπίζω μέχρι το τέλος. Είπα πολλά μπράβο στα παιδιά και θα πω ένα ακόμη σήμερα».

Για το αν υπάρχει κάποιο νεότερο για μεταγραφές: «Όχι».

Για τη φημολογία να αναλάβει την Εθνική ομάδα: «Όπως είπα είμαι προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και τώρα έχω τον Ολυμπιακό στο μυαλό μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags