Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίστευτο κράξιμο της «ΩΡΑΣ»! «Πόσο λούζερ είστε; - Αλήτικη διαιτησία»
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-17 08:52:00

Απίστευτο κράξιμο της «ΩΡΑΣ» στους παίκτες της ΑΕΚ! «Πόσο λούζερ είστε; - Αλήτικη διαιτησία»

Sportdog Team
Απίστευτο κράξιμο της «ΩΡΑΣ» στους παίκτες της ΑΕΚ! «Πόσο λούζερ είστε; - Αλήτικη διαιτησία»

Χαμός στο πρωτοσέλιδο της κιτρινόμαυρης εφημερίδας, η οποία τα... χώνει άγρια για την ήττα από Παναιτωλικό.

ΑΕΚ: Απίστευτο κράξιμο της «ΩΡΑΣ»! «Πόσο λούζερ είστε; - Αλήτικη διαιτησία». Χαμός στο πρωτοσέλιδο της κιτρινόμαυρης εφημερίδας, η οποία τα... χώνει άγρια για την ήττα από Παναιτωλικό.

Η ήττα της ΑΕΚ με Παναιτωλικό, ο οποίος πήρε ένα παλικαρίσιο διπλό με επική ανατροπή μέσα στο ΟΑΚΑ, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο! Ήδη το βράδυ της Κυριακής 16 Ιανουαρίου 2022, αμέσως μετά την ιστορική νίκη της ομάδας του Αγρινίου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, σας μεταφέραμε την οργή των οπαδών της Ένωσης, μέσω των μηνυμάτων που απηύθυναν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 έπεσε χοντρό κράξιμο στο πρωτοσέλιδο της «Ώρας των Σπορ», το οποίο τιτλοφορείται ως «Πόσο λούζερ είστε;» και φυσικά απευθύνεται στους παίκτες της ΑΕΚ, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις ευθύνες των ποδοσφαιριστών και σε δευτερεύοντα τον ρόλο της διαιτησίας, για την οποία διαμαρτυρήθηκε η Ένωση στην αναμέτρηση απέναντι στα «καναρίνια».

«Ανεπίδεκτοι μαθήσεως και ανίκανοι οι «κιτρινόμαυροι» να καθαρίσουν και το ματς με τον Παναιτωλικό, αποτελείωσαν την Ένωση, Γκάμαρης και Παπαδόπουλος (VAR), με μία ακόμη αλήτικη διαιτησία εις βάρος της Ένωσης. Ευθύνη και του Γιαννίκη η άθλια εικόνα της ομάδας.

Πάλι οπισθοχώρησε χωρίς λόγο, πάλι λάθη, ανύπαρκτο κέντρο, κι ακόμα περιμένουμε τον χαφ!», ανέφερε μεταξύ άλλων το πρωτοσέλιδο της «Ώρας των Σπορ».

Δείτε το:

Δείτε το:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags