Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κόπα Άφρικα: Ο Γκάρι Ροντρίγκες έβαλε γκολάρα με "τακουνάκι" και... ξενέρωσε τον Κούντε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-01-17 20:01:00

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έβαλε γκολάρα με "τακουνάκι" και... ξενέρωσε τον Κούντε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Γκάρι Ροντρίγκες έβαλε γκολάρα με "τακουνάκι" και... ξενέρωσε τον Κούντε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού μπήκε ως αλλαγή και με ένα φανταστικό γκολ ισοφάρισε το Καμερούν, που είχε τον Πιέρ Κούντε στη βασική ενδεκάδα, στο τελικό 1-1 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Άφρικα.

Ολυμπιακός - Κόπα Άφρικα: Καμερούν και Πράσινο Ακρωτήρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, σε ένα ματς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο άσος του Ολυμπιακού μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 με ένα καταπληκτικό γκολ με "τακουνάκι".

Ο συμπαίκτης του Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, Πιέρ Κούντε, ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 62' για το Καμερούν, που είχε προηγηθεί με τον Αμπουμπακάρ στο 39', αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Το Καμερούν τερμάτισε στην 1η θέση του 1ου ομίλου με 7 βαθμούς και προκρίθηκε, όπως και η Μπουρκίνα Φάσο, που έφτασε τους 4 βαθμούς μετά την ισοπαλία (1-1) με την Αιθιοπία. Το Πράσινο Ακρωτήρι έμεινε στην 3η θέση με 4 πόντους, αλλά διατηρεί σοβαρές πιθανότητες να προκριθεί ως μια από τις 4 καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags