Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έβγαλε αποστολή για Κύπελλο ο Γιοβάνοβιτς - Ποιον άφησε εκτός - Αυτόν πήρε από την Β' ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-18 14:38:00

Έβγαλε αποστολή για Κύπελλο ο Γιοβάνοβιτς - Ποιον άφησε εκτός - Αυτόν πήρε από την Β' ομάδα

Sportdog Team
Έβγαλε αποστολή για Κύπελλο ο Γιοβάνοβιτς - Ποιον άφησε εκτός - Αυτόν πήρε από την Β' ομάδα

Την αποστολή για τον αυριανό (19/1) αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στη Λεωφόρο ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Σε αυτή δεν βρίσκεται πάλι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος απουσίασε και κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε σε αυτή τον νεαρό Σιδερά από την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο εν λόγω ματς, κατά κύριο λόγο στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, αλλά και στη θέση κάτω από τα γκολποστ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (19/1, 17:00, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης έκαναν οι Βέλεθ, Παλάσιος, Αϊτόρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags