Facebook Pixel Αργύρης Γιαννίκης - ΑΕΚ: Σκληρή κριτική Τσακίρη σε Γιαννίκη - "Παντελώς αδούλευτη η ΑΕΚ - Μεγάλο ρίσκο με ΠΑΟΚ..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-18 15:52:00

Σκληρή κριτική Τσακίρη σε Γιαννίκη: "Παντελώς αδούλευτη η ΑΕΚ - Μεγάλο ρίσκο με ΠΑΟΚ..."

Sportdog Team
Σκληρή κριτική Τσακίρη σε Γιαννίκη: "Παντελώς αδούλευτη η ΑΕΚ - Μεγάλο ρίσκο με ΠΑΟΚ..."

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ, αντί να ποντάρει στο δυνατό της σημείο (την ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή), δείχνει να μην το δουλεύει και να το έχει ανενεργό στάθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Στα αγωνιστικά προβλήματα της ΑΕΚ -που επιβεβαιώθηκαν στα προηγούμενα ματς και κινδυνεύει να τα βρει μπροστά της και στα προσεχή- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η «Ένωση» δείχνει παντελώς αδούλευτη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.


Απόρησε λοιπόν πώς γίνεται να μην ποντάρει στο δυνατό της σημείο (που είναι η ποιότητα από τη μέση και μπροστά), χωρίς μάλιστα να βελτιώνει και την αμυντική της συμπεριφορά.
 

Όσο για το ματς με τον ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε τη σοβαρή πιθανότητα να παραταχθεί η «Ένωση» με 4-3-3, εκφράζοντας ωστόσο τον προβληματισμό του, αφού δεν έχει γίνει ιδιαίτερη προεργασία ως τώρα πάνω σε αυτή τη διάταξη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags