Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Εκπλήξεις Γιαννίκη στην Τούμπα - Αυτός... πετάει εκτός 11αδας τον Μάνταλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-19 14:13:00

Εκπλήξεις Γιαννίκη στην Τούμπα - Αυτός... πετάει εκτός 11αδας τον Μάνταλο

Sportdog Team
Εκπλήξεις Γιαννίκη στην Τούμπα - Αυτός... πετάει εκτός 11αδας τον Μάνταλο

Αρκετές αλλαγές από τον κόουτς στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο. Ποιοι είναι φαβορί για να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα
 

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης, μίλησε στον αέρα του Over FM και τον Σωτήρη Κωσταβάρα για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Αργύρης Γιαννίκης στο ματς με τον ΠΑΟΚ και για το πως ακριβώς θα προσεγγίσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Κώστας Τσίλης αναφέρθηκε στον τρόπο που αναμένεται να προσεγγίσει το ντέρμπι ο Αργύρης Γιαννίκης. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Ένωση θα πάει στο ματς με τη προοπτική να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Βέβαια, θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση, ειδικά από τη στιγμή που το εκτός έδρας γκολ παίζει ακόμη ρόλο.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της Ένωσης στάθηκε στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Μάλιστα, επεσήμανε πως φαίνεται να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Σε αυτό βοήθησε και η απόδοση που είχε στο ματς με τον Αστέρα, όπου έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Τέλος, ο Κώστας Τσίλης μίλησε για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει για άλλη μία φορά, ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Στην τετράδα της άμυνας θα υπάρξει μία επιστροφή. Ο Μισελέν αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και μαζί του θα είναι οι Μήτογλου, Τζαβέλλας και Μοχαμαντί. Δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμάνσκι και Σιμοές. Στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης θα πάρει θέση ο Τσούμπερ και στη δεξιά ο Λιβάι Γκαρσία. Για τη θέση του επιθετικού μέσου ο Γιαννίκης επιφυλάσσει έκπληξη. Ο Γέφτιτς είναι το πιθανότερο να ξεκινήσει, αφήνοντας στον πάγκο τον αρχηγό της ΑΕΚ. Μόνος του στη κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags