Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έτσι θέλει να γυρίσει την κατάσταση ο Ολυμπιακός - Νέα σενάρια για παιχταρά που θα κάνει... παπάδες
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-19 20:17:00

Έτσι θέλει να γυρίσει την κατάσταση ο Ολυμπιακός - Νέα σενάρια για παιχταρά που θα κάνει... παπάδες

Sportdog Team
Έτσι θέλει να γυρίσει την κατάσταση ο Ολυμπιακός - Νέα σενάρια για παιχταρά που θα κάνει... παπάδες

Οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν να έχουν αρκετά προβλήματα κατά την έναρξη της νέας χρονιάς μιας και μετράνε τρεις αγώνες χωρίς νίκη, με δημοσίευμα από το εξωτερικό να βάζει και πάλι στο... κάδρο παιχταρά που μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα.

Κίριλ Ντεσπόντοφ: Ξανά στο προσκήνιο ξένων δημοσιευμάτων και συγκεκριμένα της αγγλικής dailyrecord μπαίνει ο Ολυμπιακός καθώς οι Βρετανοί αναφέρουν πως θέλουν να αποκτήσουν τον μεσοεπιθετικό της Λουντογκόρετς, που μάλιστα είχε σκοράρει στον αγώνα του Γ. Καραϊσκάκης το καλοκαίρι για τα προκριματικά του Champions League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο... κυνήγι του ποδοσφαιριστή είναι ο Ολυμπιακός, η Γαλατάσαραϊ, η Μπασακσεχίρ και η Ρέιντζερς, με τον Βούλγαρο να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, με το όνομα του Κίριλ Ντεσπόντοφ να μην είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για τους Ερυθρόλευκους, ενώ φέτος μετράει 9 γκολ και 12 ασίστ σε 29 συμμετοχές, με την αξία του να είναι στα 3.2 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags