Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απόθεωσε-παίκτη έκπληξη ο Γιοβάνοβιτς μετά την τεσσάρα του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-19 19:21:00

Απόθεωσε-παίκτη έκπληξη ο Γιοβάνοβιτς μετά την τεσσάρα του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απόθεωσε-παίκτη έκπληξη ο Γιοβάνοβιτς μετά την τεσσάρα του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευχαριστημένος ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το 4-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και τη σοβαρότητα που επέδειξαν οι Πράσινοι στο παιχνίδι.

Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα του Βιτάλ, αλλά και για τη δουλειά που κάνει ο Κώτσιρας, στις δηλώσεις του μετά το 4-0 επί της Αναγέννησης.

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Ξέρετε πως τέτοια ματς κρύβουν... ιστορίες, αν δεν είναι σοβαρός. Και εμείς ήμασταν σοβαροί και στη διαχείριση του παιχνιδιού», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην Cosmote TV και στη συνέχεια αναφέρθηκε έπειτα από σχετική ερώτηση στους Βιτάλ και Κώτσιρα. 

Συγκεκριμένα, ο Γιοβάνοβιτς ρωτήθηκε για την απόδοση των Βιτάλ, Κώτσιρα που ήταν εκ των κορυφαίων των «πράσινων» και απάντησε: «Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν τέτοιες ερωτήσεις» για να πει στη συνέχεια πως ο Βιτάλ «είχε ένα χτύπημα για αυτό βγήκε έξω στο ημίχρονο. Δουλεύει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα, κανένας από εμάς δεν αμφιβάλλει για την ποιότητα και αγωνιστικότητα του. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί».

Όσο για τον Κώτσιρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έσπευσε να μιλήσει με πολύ καλά λόγια. «Ο Γιάννης δουλεύει δουλεύει πάντα σοβαρά και περιμένουμε πολλά αυτόν», επισήμανε. 

Όσο για το γενικό του σχόλιο για το ματς, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: «Η Καρδίτσα ήταν μία ομάδα που ήρθε στη Λεωφόρο και προσπάθησε να παίξει. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε κάποιες φάσεις λόγω της ποιότητας. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήρθε εδώ και έπαιξε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags