Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτή την πρόταση απέρριψε ο Σφιντέρσκι από Ευρώπη - Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο...
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-20 15:54:00

Αυτή την πρόταση απέρριψε ο Σφιντέρσκι από Ευρώπη - Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο...

Sportdog Team
Αυτή την πρόταση απέρριψε ο Σφιντέρσκι από Ευρώπη - Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο...

Πόσα χρήματα θα βάλει στα ταμεία του ο Δικέφαλος με την πώληση του Πολωνού επιθετικού και ποιες είναι οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις
 

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι το εκτός έδρας γκολ στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ τόνισε ο ρεπόρτερ της ομάδας, Μάνος Τσαλγατίδης.

 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στέκεται στο γεγονός ότι έχει το 0-0 από τον χθεσινό αγώνα, οπότε την επόμενη εβδομάδα θα αναζητήσει το εκτός έδρας γκολ, ώστε με 1-1, 2-2 ή και με 3-3 να προκριθεί στην επόμενη φάση.

 

Μάλιστα και οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος του αγώνα. Ήταν μια κίνηση στρατηγικής προς τον Αργύρη Γιαννίκη και την ΑΕΚ, ώστε να παίξουν πιο ανοικτά στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

 

Είχε πρόταση και από την Κοπεγχάγη για τον Σφιντέρσκι

Στη συνέχεια ο Μάνος Τσαλγατίδης, μίλησε για την πρόταση που έχει φτάσει από το MLS για τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός επιθετικός αγωνίστηκε χθες για τελευταία φορά με τα «ασπρόμαυρα», καθώς ο ΠΑΟΚ έχει εδώ και τέσσερις ημέρες πρόταση 5,5 εκατ. ευρώ από την Σάρλοτ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να βάλει στα ταμία του 4.950.000 ευρώ και 550 χιλιάδες ευρώ θα πάνε στα ταμεία της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, που είχε ποσοστό μεταπώλησης. Σήμερα θα γίνουν οι τελευταίες επαφές, ώστε να κανονιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική πρόταση που είχε στα χέρια του ο ΠΑΟΚ, καθώς πρόταση είχε κάνει και η Κοπεγχάγη, αλλά όχι τόσο υψηλή όσο των Αμερικανών. Ο Σφιντέρσκι όμως επέλεξε την πρόταση από το MLS, γιατί εκεί θα έχει πολύ καλύτερες αποδοχές.

Μικρή η διαφορά του ΠΑΟΚ – Μορεϊρένσε για Σοάρες

Τέλος ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες. Σήμερα θα γίνουν οι τελικές επαφές, του Ζόζε Μπότο με τον πρόεδρο της Μορεϊρένσε. Με τη διαφορά να είναι πολύ μικρή ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Βέβαια, πρώτος στόχος ήταν ο Τιάγκο Ντάντας, αλλά η Μπενφίκα αξιώνει ένα μεγάλο πόσο. Οι «ασπρόμαυροι», δεν ήθελαν να το δώσουν και ενεργοποιήθηκε η περίπτωση του Σοάρες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags