Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στάζουν... μέλι για παίκτη του ΠΑΟΚ - "Τώρα δείχνει ποιος είναι και που μπορεί να φτάσει"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-20 23:26:00

Στάζουν... μέλι για παίκτη του ΠΑΟΚ - "Τώρα δείχνει ποιος είναι και που μπορεί να φτάσει"

Sportdog Team
Στάζουν... μέλι για παίκτη του ΠΑΟΚ - "Τώρα δείχνει ποιος είναι και που μπορεί να φτάσει"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στις εμφανίσεις παίκτη της ομάδας που έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό.

Μιχάλης Ιορδανίδης: Για την παρουσία του Λύρατζη, αλλά και στην συνολικότερη εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό μίλησε στον Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Για τον Λύρατζη:

«Ο Λύρατζης είναι ανερχόμενο ταλέντο, παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται και δείχνει πως μπορεί να είναι το επόμενο δεξί μπακ του ΠΑΟΚ, εφόσον καθιερωθεί. Έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, τα ανεβοκατεβάσματα γιατί έχει καλή φυσική κατάσταση και ξέρει καλά να παίζει με συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλω είναι να καθιερωθεί στην ομάδα γιατί τώρα δείχνει ποιος είναι και που μπορεί να φτάσει. Είναι από τις ακαδημίες και κάποια στιγμή πρέπει να τα εμπιστευτούμε αυτά τα παιδιά». 

Για τον Λουτσέσκου:

«Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πλούσιο ρόστερ και έχει αρκετές ακοή υποχρεώσεις. Ο Λουτσέσκου έχει δώσει ευκαιρίες σε όλους. Πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις των προπονητών, αυτός έχει την ευθύνη και αυτός επιλέγει την ενδεκάδα».

Για τον Σφιντέρσκι:

«Ο Σφιντέρσκι έφερε κέρδος οικονομικό. Δεν μπόρεσε να καθιερωθεί ποτέ ως βασικός, άρα και προσωπικά ο Σφιντέρσκι έχει κέρδος. Win to win και για τις δύο πλευρές η μεταγραφή».

Για τον Τσόλακ:

«Ο Τσόλακ δεν μπόρεσε να δείξει τα προσόντα που έχει. Δεν έδειξε ότι είναι γκολτζής. Εύχομαι στη δεύτερη θητεία του να το δείξει αυτό και να βάλει τα γκολ που θέλει και χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Για το πρωτάθλημα:

«Δεν κρίθηκε ακόμα το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός κάνει "κοιλιά" και το μεταξύ τους ντέρμπι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, αποκτώντας μεγαλύτερη ψυχολογία ο ΠΑΟΚ αν κερδίσει».

Για το χθεσινό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ:

«Τακτικά χθες ήταν καλύτερη η ΑΕΚ σε σχέση με το ματς με τον Παναιτωλικό. Έχασε κάποιες ευκαιρίες. Η ΑΕΚ άλλαξε, είχε άλλη ψυχολογία. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Θεωρώ πως η ΑΕΚ έχει μια υπέρ της ψυχολογία και θα είναι δύσκολος ο επαναληπτικός. Όποια ομάδα βρεθεί σε καλύτερη ημέρα, αυτή θα το πάρει το ματς», είπε ο Μιχάλης Ιορδανίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags