Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελό κόλπο Μαρτίνς στη Λεωφόρο! Έτσι γυρίζει το έργο – Σαν... Rafale αναχαίτισε τη γκρίνια ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 09:44:00

Τρελό κόλπο Μαρτίνς! Έτσι γυρίζει το έργο – Σαν... Rafale αναχαίτισε τη γκρίνια ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό κόλπο Μαρτίνς! Έτσι γυρίζει το έργο – Σαν... Rafale αναχαίτισε τη γκρίνια ο Μαρινάκης

Απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα για την εξέλιξη της πορείας των Ερυθρόλευκων ειδικά ενόψει Αταλάντα. Πως σκέφτεται ο Πορτογάλος να αφυπνίσει την ομάδα. Γιατί είναι σίγουρος για την αλλαγή σκηνικού; Από ποιόν παίκτη περιμένουν πολλά στον Πειραιά;

Ολυμπιακός: Τρελό κόλπο Μαρτίνς στη Λεωφόρο! Έτσι γυρίζει το έργο – Σαν... Rafale αναχαίτισε τη γκρίνια ο Μαρινάκης. Πως σκέφτεται ο Πορτογάλος να αφυπνίσει την ομάδα. Γιατί είναι σίγουρος για την αλλαγή σκηνικού; Από ποιόν παίκτη περιμένουν πολλά στον Πειραιά;

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο (μετά και το στραβοπάτημα στη Ριζούπολη), όπου η ομάδα του Πειραιά είχε καθαρά αμυντικό προσανατολισμό και δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη με τη λευκή ισοπαλία να είναι το τελικό σκορ, είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η κριτική στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο κόσμος βλέπει, ότι κάτι δεν πάει καλά φέτος, αν και ο Ιανουάριος ήταν πάντα ο δύσκολος μήνας του Ολυμπιακό σε όλες τις σεζόν με τον Πορτογάλο στον πάγκο. Είναι μία περίοδο, κατά την οποία η ομάδα του Πειραιά παρουσιάζει ένα διάστημα πτώσης.

Πόσο μάλλον τη φετινή χρονιά που ο Ολυμπιακός είχε απώλειες στην αρχή του έτους εξαιτίας του Κόπα Άφρικα. Έχουμε και λέμε! Σισέ, Κουντέ, Αγκιμπού Καμάρα, Γκάρι Ροντρίγκες, Ονιεκούρου. Δεν είναι και λίγοι.

Η γκρίνια στο πρόσωπο του Μαρτίνς έχει αυξηθεί, στον Πειραιά έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του προπονητή. Το έχει αποδείξει άλλωστε σε κάθε κρίση. Θυμάστε τι είχε γίνει άλλωστε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Υπήρχε πάλι δυσαρέσκεια, πήγε ο Ολυμπιακός και καθάρισε με 3-0 τη Φενέρ και ήρθαν μετά οι δηλώσεις του Μαρινάκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη και αναχαίτισαν σαν... Rafale κάθε παράπονο, στηρίζοντας τον προπονητή.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, όπως αφουγκραζόμαστε, ξεφυλλίζοντας τον Τύπο, θεωρούν, ότι ο Μαρτίνς μπορεί να γυρίσει ξανά το έργο.

  • Πως σκέφτεται να αφυπνίσει την ομάδα ο Μαρτίνς;

  • Γιατί είναι σίγουρος για την αλλαγή σκηνικού;

Ο Πορτογάλος θεωρεί δεδομένο, ότι θα αντιστραφεί το κλίμα. Υπάρχει το καρέ που γυρίζει τον διακόπτη. Περιμένει Μαντί, Εμβιλά, Λόπες και Μασούρα να επανέλθουν σε φόρμα.

Δημοσιεύματα μάλιστα υποστηρίζουν, ότι ήρθε η ώρα του Λόπες! Ο συμπατριώτης του Μαρτίνς με την εικόνα του στο β' μέρος του ματς με τον Παναιτωλικό έδωσε ελπίδες, για δυναμικότερες παρουσίες. Ο Πορτογάλος δημιούργησε και έπαιξε κάθετα τη μπάλα και στον Ολυμπιακό περιμένουν επιτέλους να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

Συν τοις άλλοις, κρίνεται και το θέμα της παραμονής του στον Περαιά.

Όσον αφορά τον αμυντικό προσανατολισμό του Μαρτίνς στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό; Υπάρχει απάντηση. Η Αταλάντα του άλλαξε διάταξη! Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τριάδα στα στόπερ και συγκεκριμένα με τους Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μπα.

Όπως διαβάζουμε στον Τύπο, ο Μαρτίνς σκέφτεται να μονιμοποιήσει το σχήμα με τρεις στόπερ, ενόψει των αναμετρήσεων με την ιταλική ομάδα για τους αγώνες των play offs του Europa League. Με τον Ολυμπιακό να έχει σχεδόν καθαρίσει την υπόθεση “τίτλος”, μήπως λοιπόν ήταν κόλπο Μαρτίνς όλη η λειτουργία της ομάδας με Παναθηναϊκό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags