Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή στον Παναθηναϊκό - Φουλάρει για μεταγραφή έκπληξη - Φέρνει παικταρά ο Αλαφούζος
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 11:36:00

Ανατροπή στον Παναθηναϊκό - Φουλάρει για μεταγραφή έκπληξη - Φέρνει παικταρά ο Αλαφούζος

Sportdog Team
Ανατροπή στον Παναθηναϊκό - Φουλάρει για μεταγραφή έκπληξη - Φέρνει παικταρά ο Αλαφούζος

Αλλάζουν τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ψάχνει άμεσα για έναν ακόμα παίκτη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου
 

Τις δυσκολίες της σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ιωνικό αλλά και την… συνταγή της νίκης για τον Παναθηναϊκό ανέφερε, μέσω του «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό της τελευταίας στιγμής θα είναι η γνωστή 11άδα. Ο Γιοβάνοβιτς είναι προπονητής που, από την στιγμή που βρήκε ένα σχήμα, δύσκολα το αλλάζει. Έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει εκτός έδρας, αλλά και ο Ιωνικός είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, με ψηλά παιδιά. Σου βγάζει την ψυχή. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Για να κερδίσει θα πρέπει να κρατήσει το μηδέν πίσω. Επίσης, είναι πολύ καλός και στα στημένα, ειδικά με τον Τσιγκρίνσκι», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τις μεταγραφές του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι «τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν συνεχείς συζητήσεις για παίκτες που ξεχωρίζει ο Γιοβάνοβιτς. Είναι πιθανό να κινηθεί ο Παναθηναϊκός και για εξτρέμ, εκτός από οκτάρι και αριστερό μπακ, γιατί στις τελευταίες αποστολές είναι εκτός ο Χατζηγιοβάνης, με τον οποίο δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή. Είναι Γενάρης όμως και ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας προπονητής που αν δεν βρει αυτό που θέλει, δεν κάνει μεταγραφή και σωστά. Εγώ βλέπω να γίνονται τελικά δύο μεταγραφές».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης εξήγησε γιατί ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει κάνει κουβέντα για φορ και γιατί ο ίδιος δεν βλέπει να έρχεται κι άλλος επιθετικός στον Παναθηναϊκό.

Ενώ σημείωσε πως δεν θεωρεί πιθανό να υπάρξει και πώληση ποδοσφαιριστή των «πράσινων», αφήνοντας ένα ανοιχτό παράθυρο μόνο για τον Μαουρίσιο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags