Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όλα τούμπα στον Ολυμπιακό - Αυτός... τρώει τον Ζαγαρίτη - Απόφαση Μαρτίνς για άλλον Έλληνα
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 12:47:00

Όλα τούμπα στον Ολυμπιακό - Αυτός... τρώει τον Ζαγαρίτη - Απόφαση Μαρτίνς για άλλον Έλληνα

Sportdog Team
Όλα τούμπα στον Ολυμπιακό - Αυτός... τρώει τον Ζαγαρίτη - Απόφαση Μαρτίνς για άλλον Έλληνα

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στα μεταγραφικά των Πειραιωτών και μάλιστα άμεσα, μετά τα όσα συζητήθηκαν στη χθεσινή σύσκεψη

Χθες στο Ρέντη υπήρξε σύσκεψη με φόντο μεταγραφικό. Πέδρο Μαρτίνς, Κριστιάν Καρεμπέ και Λίνα Σουλούκου τα είπαν για αρκετή ώρα, με τη συζήτηση να αφορά τόσο την εικόνα της ομάδας, όσο και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής.

 

Αριστερός μπακ και μέσος έμοιαζαν να αποτελούν τις μεταγραφικές προτεραιότητες των «ερυθρολεύκων», ωστόσο στο κάδρο δεν αποκλείεται να μπει και η απόκτηση ενός επιθετικού.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα ο «Πρωταθλητής», το θέμα του Καρβάλιο παραμένει ορθάνοιχτο όσον αφορά την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, ενώ για το αριστερό άκρο της άμυνας φαίνεται πως η άνοδος του Κίτσου έχει φέρει στασιμότητα στο θέμα του Ζαγαρίτη.

 

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για έναν γκολτζή με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη επαφές. Μετά τη χθεσινή κουβέντα ο Ολυμπιακός αναμένεται να φουλάρει στο μεταγραφικό τοπίο, αφού πλέον έχουμε μπει στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags