Facebook Pixel «Ξέρουμε τι σημαίνει η ΑΕΚ»
| 2011-12-08 23:45:00

«Ξέρουμε τι σημαίνει η ΑΕΚ»

«Ξέρουμε τι σημαίνει η ΑΕΚ»

Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ μπορεί να αντεπεξέλθει στο πρωτάθλημα παρά τους πολλούς τραυματισμούς εμφανίστηκε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, ο οποίος τόνισε ότι «όποιο παιδί κι αν χρειαστεί να παίξει πρέπει να αντεπεξέλθει στον αγώνα».

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Όλες οι ομάδες είναι του ίδιου βελληνεκούς. Η ομάδα όμως πρέπει να κάνει το καθήκον της. Η ΑΕΚ έχει ένα ρόστερ με ικανούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντεπεξέλθουν στο πρωτάθλημα. Μέσα στην καθημερινότητα είναι οι τραυματισμοί. Η ΑΕΚ όμως είναι ΑΕΚ. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Όποιο παιδί κι αν χρειαστεί να παίξει πρέπει να αντεπεξέλθει στον αγώνα. Αυτό που γνωρίζω είναι η δουλειά κάθε παίκτη να τα δίνει όλα όποτε του ζητηθεί», δήλωσε ο νεαρός αμυντικός στην κάμερα της Nova ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για τον εαυτό του είπε: «Είχα έρθει με σοβαρό τραυματισμό. Είχα κλείσει δύο μήνες από το χειρουργείου μου. Ευχαριστώ όμως τον κ. Νικολάου και τον κ. Πανταζή. Με βοήθησαν πάρα πολύ να επανέλθω στο επίπεδο που ήμουν. Και πάλι τους ευχαριστώ. Να γυρίσω στο επίπεδο που πρέπει να είμαι για να παίζω στην ΑΕΚ. Αυτό που κάνει ο προπονητής μας βοηθάει. Μας βγάζει το 100%. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να προσπαθούμε»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags