Facebook Pixel Αγκιμπού Καμαρά: Τρελάθηκαν στον Ολυμπιακό - Χαμός στην εθνική Γουινέας που βρίσκεται ο Αγκιμπού Καμαρά
| 2022-01-21 20:46:00

Τρελάθηκαν στον Ολυμπιακό - Χαμός στην εθνική Γουινέας που βρίσκεται ο Αγκιμπού Καμαρά

Sportdog Team
Τρελάθηκαν στον Ολυμπιακό - Χαμός στην εθνική Γουινέας που βρίσκεται ο Αγκιμπού Καμαρά

Απίστευτα πράγματα στην αποστολή της ομάδας της Αφρικής καθώς μπορεί οι περισσότεροι να προετοιμάζονται για τον αγώνα της νοκ άουτ φάσης του Κόπα Άφρικα, όμως κάποιοι άλλοι είχαν αλλού το μυαλό τους.

Αγκιμπού Καμαρά: Χάος στον στρατόπεδο της Γουινέας, καθώς  Ιμπραχίμα Κοντέ και Σεϊντού Σοντού Σουμά Κονκολέ εκδιώχθηκαν από την αποστολή της Γουινέας μετά από πάρτι που έστησαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή, με τους συγκεκριμένους να διοργανώνουν πάρτι με ποτά και τσιγάρα και αμέσως το όλο θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, υποχρεώνοντας την ομοσπονδία της χώρας να δράσει άμεσα και να τους απομακρύνει από την αποστολή.

Το πιο απίστευτο είναι το γεγονός πως οι συμπαίκτες του Αγκιμπού Καμαρά προχώρησαν σε αυτή την κίνηση σχεδόν τρία 24ωρα προετοιμασίας για τη νοκ άουτ αναμέτρηση με την Γκάμπια, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να κάνει αγώνα... δρόμου για προλάβει την αναμέτρηση καθώς ο τραυματισμός του στον αστράγαλο δεν τον έχει αφήσει να αγωνιστεί, πέρα από ένα 45λεπτο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags