Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς: Έδωσε απαντήσεις για τον Αγκομπού ο Μαρτίνς - Αυτά ισχύουν
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 23:20:00

Έδωσε απαντήσεις για τον Αγκιμπού ο Μαρτίνς - Αυτά ισχύουν

Sportdog Team
Έδωσε απαντήσεις για τον Αγκιμπού ο Μαρτίνς - Αυτά ισχύουν

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ όπου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του νεαρού Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

Πέδρο Μαρτίνς: Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού όπου αναφέρθηκε τόσο στην κατάσταση των παικτών, αλλά και στους παίκτες της β' ομάδας, όσο και στο πρόβλημα που έχει αποκομίσει στον αστράγαλο ο Αγκιμπού Καμαρά.

Τον αγώνα με τον ΠΑΣ: "Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας γιατί και εμείς προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να αποδείξουμε πως είναι μία κακή φάση που μπορούμε να ξεπεράσουμε".

Τα αρνητικά αποτελέσματα: "Πραγματικά δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Εγώ πιστεύω στην ομάδα και έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Ξέρουμε πως είμαστε μία ομάδα καλή και με ποιότητα. Όλες τις φορές που περάσαμε άσχημες στιγμές αντιδράσαμε και δώσαμε απαντήσεις. Έχει συμβεί κάτι που δεν συνηθισμένοι να γίνεται αλλά θα το ξεπεράσουμε".

Τα παιδιά του Ολυμπιακού Β' και το Κύπελλο: "Είναι παίκτες του Ολυμπιακού στους οποίους έχουμε δείξει εμπιστοσύνη. Πιστεύουμε πολύ στο πρόζεκτ του Ολυμπιακού Β'. Παιδιά όπως οι Κίτσος, Μπαγκαλιάνης και Μαυρούδης είναι μαζί μας εδώ και 15 μέρες και προπονούνται με την α' ομάδα. Δικαιωνόμαστε με τα παιδιά αυτά".

Τα προβλήματα με ΠΑΣ: "Ο Μπουχαλάκης συνεχίζει να είναι το μοναδικό μας πρόβλημα. Οι άλλοι είναι καλά".

Το εάν έαν από τα παιδιά του Ολυμπιακού Β' μπορεί να αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή: "Ήδη είναι παίκτες του Ολυμπιακού και προπονούνται μαζί μας. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι. Υπάρχουν και άλλοι όπως ο Καλογερόπουλος που δεν έχει κληθεί ακόμα αλλά θα κληθεί. Ο Αλγκασίμ Μπα, ο Μαρίνος αλλά και ο Νίκολιτς. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να κληθούν για να στηρίξουν την ομάδα".

Το Copa Africa: "Ήλπιζα να τελειώσουν νωρίτερα (εννοεί τους παίκτες του Ολυμπιακού που είναι στη διοργάνωση). Είμαι χαρούμενος και περήφανος για εκείνους. Ήλπιζα να τους έχω κοντά νωρίτερα. Ο Αγκιμπού μας ανησύχησε με τον τραυματισμό του αλλά οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και ότι πολύ γρήγορα θα είναι καλά", είπε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags