Facebook Pixel Μετά την γκρίνια... 4άρα στον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-22 23:08:00

Μετά την γκρίνια... 4άρα στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Μετά την γκρίνια... 4άρα στον ΠΑΟΚ!

Επίθεση στον Δίντσικο, ο οποίος έδωσε απαντήσεις στη Φιλαδέλφεια.

Αθλητικό Σαν Σήμερα: 22-1-1984. Για την 17η αγωνιστική η ΑΕΚ φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ σε μια άσχημη χρονιά, με κακές επιλογές ξένων παικτών, αλλαγή προπονητή και διοικητικά προβλήματα. Η ομάδα βρισκόταν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν διεκδικούσε τίποτα.

Όπως αναφέρει η σελίδα "Χρονοντούλαπο της ΑΕΚ", την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα στα Γιάννενα ενώ δυο αγωνιστικές πριν ήρθε ισόπαλη στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη Λάρισα. Οι φίλοι της ΑΕΚ ήταν αγανακτισμένοι με την απόδοση αρκετών παικτών, μάλιστα ο Γιάννης Δίντσικος μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ, βγαίνοντας από το γήπεδο σε μια προπόνηση δέχθηκε επίθεση οπαδών.

Ο ΠΑΟΚ ήταν τέταρτος στη βαθμολογία με 21 βαθμούς, ερχόταν από νίκη, την προηγούμενη αγωνιστική, στην Τούμπα επί της Καλαμαριάς με 4-0, ωστόσο στην ομάδα υπήρχε γκρίνια με την απόδοση πολλών παικτών αλλά και τη μη ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές. Με άλλο πρόσωπο εμφανίστηκαν οι κιτρινόμαυροι, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ένωση έπιασε σπουδαία εμφάνιση και συνέτριψε τους Θεσσαλονικείς 4-0. Θωμάς Μαύρος και Γιάννης Δίντσικος έκαναν το 2-0 μέσα σε δυο λεπτά, 25΄ και 27΄ και το σκορ ημιχρόνου έκλεισε ο Στέλιος Μανωλάς στο 41΄. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε και πάλι δυνατά, στο 65΄ ο Αρδίζογλου έκανε το τελικό 4-0, μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού φυσιολογικά έπεσε, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι υπερείχαν ακόμη στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΚ όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τη νίκη αυτή ούτε ψυχολογικά ούτε βαθμολογικά αφού η συνέχεια υπήρξε τραγική με τέσσερις σερί αποτυχίες και τον Κώστα Νεστορίδη να αναλαμβάνει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Η σύνθεση του Χέλμουτ Σενέκοβιτς στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν Στεργιούδας, Στυλιανόπουλος (67΄Ραβούσης), Παραπραστανίτης, Μανωλάς, Καραγκιοζόπουλος, Γεωργαμλής, Αρδίζογλου (68΄Λάνγκλεϊ), Μπαλής, Δίντσικος, Βλάχος, Μαύρος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags