Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές ατάκες Λουτσέσκου - Τι είπε στον Σάστρε μετά το γκολ - "Πρέπει όλοι να μάθουν ότι..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-23 19:54:00

Φοβερές ατάκες Λουτσέσκου - Τι είπε στον Σάστρε μετά το γκολ - "Πρέπει όλοι να μάθουν ότι..." (Vid)

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Λουτσέσκου - Τι είπε στον Σάστρε μετά το γκολ - "Πρέπει όλοι να μάθουν ότι..." (Vid)

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ είχε κέφια μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας του και την εμφατική νίκη με 4-0 απέναντι στον Βόλο. Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-0 τον Βόλο, με τον Ζοάν Σάστρε να γίνεται πρωταγωνιστής αφού σκόραρε στο ντεμπούτο του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποθέωσε τον Ισπανό και αποκάλυψε τι του είπε μετά το γκολ του, ενώ τόνισε ότι ο Δικέφαλος ηρέμησε μετά την πρόκρισή του από τους ομίλους του Europa Conference League και πλέον προετοιμάζεται καλύτερα για τα παιχνίδια του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Πηγαίνουμε βήμα βήμα όλα τα παιχνίδια. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι το φθινόπωρο είχαμε πολλά και μεγάλα ματς. Μόλις περάσαμε στην Ευρώπη, όλοι ηρέμησαν και μπορούμε πια να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα παιχνίδια.

Είπα στον Σάστρε ότι έπαιξε πολύ καλά και ότι ήταν τυχερός που αυτή τη νέα του περιπέτεια στην Ελλάδα ξεκίνησε με ένα καλό παιχνίδι. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά και αυτός κατάφερε να σκοράρει στο ντεμπούτο του.

Πολύς κόσμος δεν δίνει σημασία στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι μία δύσκολη κατηγορία για τις ομάδες και τους παίκτες που συμμετέχουν. Αυτό δεν το ξέρουν πολλοί και πρέπει όσοι έρχονται να το μάθουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags