Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Θέλει τώρα και ελεύθερο τον Τικίνιο η Φενέρ" - "Έκανε λάθη ο Μαρτίνς - Επιστρέφει στο Λιμάνι ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-24 15:07:00

"Θέλει τώρα και ελεύθερο τον Τικίνιο η Φενέρ" - "Έκανε λάθη ο Μαρτίνς - Επιστρέφει στο Λιμάνι ο..."

Sportdog Team
"Θέλει τώρα και ελεύθερο τον Τικίνιο η Φενέρ" - "Έκανε λάθη ο Μαρτίνς - Επιστρέφει στο Λιμάνι ο..."

Επιμένουν στην Τουρκία για τον Βραζιλιάνο επιθετικό και μάλιστα άμεσα αναμένεται να φτάσει μία πρόταση έκπληξη στα γραφεία των Ερυθρολεύκων!
 

Στα τελευταία μεταγραφικά σενάρια αλλά και το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Για τα μεταγραφικά, ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων μετέφερε την πληροφορία Τούρκου δημοσιογράφου που φέρνει την Φενέρμπαχτσέ να επιμένει για την απόκτηση του Τικίνιο, αλλά ως ελεύθερος (!) και τον Ολυμπιακό να τον δίνει δανεικό αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγορά του παίκτη το καλοκαίρι.

Η εκτίμηση που υπάρχει όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στους 94,6 είναι πως πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή κάτω από τέτοιες συνθήκες την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη, υπενθυμίζοντας ότι έχει προκύψει πάντως και για τον Ολυμπιακό το όνομα του Ζάχαβι, του διεθνούς επιθετικού που μένει ελεύθερος από την PSV, η οποία όμως δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει από τώρα.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ρεπόρτερ μας, έκανε την παρατήρηση ότι ο Μαρτίνς το θεωρούσε τόσο κρίσιμο που έβαλε όλες τις παλιοσειρές του Ολυμπιακού και καμία μεταγραφή με εξαίρεση τον Μανωλά, (απουσίαζαν οι Σισέ και Παπασταθόπουλος). Επίσης, εξέφρασε την γνώμη ότι θα έπρεπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού να βάλει πολύ νωρίτερα τον Τικίνιο και τον Βρουσάι, και ειδικότερα το δεύτερο αφού η ομάδα έχανε στροφές στην επανάληψη του ματς, σχολιάζοντας ότι και οι δύο βοήθησαν σημαντικά στο τέλος του ματς.

Τέλος είπε ότι ο Ονιεκούρου, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι πίσω αύριο στην Αθήνα μετ ά τον αποκλεισμό της Νιγηρίας από το Κόπα Άφρικα και αύριο πώς θα γίνει γνωστό και ποιος από τους Σισέ ή Γκάρι Ροντρίγκες θα επιστρέψει μετά το ματς της Σενεγάλης με το Πράσινο Ακρωτήριο.

Ακούστε το σχετικό…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags