Facebook Pixel ΑΕΚ: Χοντρό ζήτημα με την ΑΕΚ λόγω της κακοκαιρίας - Εγκλωβισμένοι Γιαννίκης - Δημητριάδης
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-24 16:33:00

Χοντρό ζήτημα με την ΑΕΚ λόγω της κακοκαιρίας - Εγκλωβισμένοι Γιαννίκης - Δημητριάδης

Sportdog Team
Χοντρό ζήτημα με την ΑΕΚ λόγω της κακοκαιρίας - Εγκλωβισμένοι Γιαννίκης - Δημητριάδης

Σοβαρά προβλήματα βάζει και στην Ένωση η κακοκαιρία "Ελπίς" που σαρώνει την Αττική μιας και λόγω του χιονιού δεν έγινε η προγραμματισμένη προπόνηση.

ΑΕΚ: Πολύ σοβαρά τα πράγματα στα Σπάτα, μιας και λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίς" η προγραμματισμένη προπόνηση της Δευτέρας (24/1) δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ στις εγκαταστάσεις της Ένωσης έχουν εγκλωβιστεί 10 άνθρωποι της ΠΑΕ, ανάμεσα σε αυτούς και ο Αργύρης Γιαννίκης, αλλά και ο Βασίλης Δημητριάδης που δεν μπορούν να πάνε στα σπίτια τους.

Οι παίκτες της ομάδας έκαναν 2,5 ώρες ώστε να επιστρέψουν στις οικίες τους, ενώ υπήρχε η σκέψη να μείνουν στο Holiday Inn, όμως τελικά δεν συνέβη, ενώ λόγω των συνθηκών είναι πιθανό η Ένωση να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ χωρίς προπόνηση, αν ειδικά παραμείνουν ίδιες και οι συνθήκες την Τρίτη (25/1).

Την Δευτέρα (24/1) προπόνηση από τη ΑΕΚ έκαναν όσοι δεν έπαιξαν απέναντι στον Ατρόμητο, με τους Πέτρο Μάνταλο και Παναγιώτη Τσιντώτα να κάνει αποκατάσταση και θεραπεία, με τους δυό τους να είχαν κανονίσει να περάσουν και από ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο ωστόσο ειδοποιήθηκαν να μην πάνε λόγω του χιονιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags