Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες φωτιά που θα... τρελάνουν την ΑΕΚ - "Ο ΠΑΟΚ το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Κύπελλο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-24 23:48:00

Ατάκες φωτιά που θα... τρελάνουν την ΑΕΚ - "Ο ΠΑΟΚ το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Κύπελλο"

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά που θα... τρελάνουν την ΑΕΚ - "Ο ΠΑΟΚ το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Κύπελλο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πολύ έμπειρος προπονητής όπου και αναφέρθηκε στον επικείμενο προημιτελικό του Κυπέλλου, όπου και ανέφερε πως το πλεονέκτημα πρόκρισης το έχει ο Δικέφαλος του Βορρά απέναντι στην Ένωση.

Παύλος Δερμιτζάκης: Στον Metropolis 95.5 και την εκπομπή Στη Σέντρα μίλησε ο έμπειρος τεχνικός της Βέροιας όπου και αναφέρθηκε στον επερχόμενο προημιτελικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, λέγοντας ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει το πλεονέκτημα πρόκρισης.

Για τη νίκη της Βέροιας: «Είμαστε μια ομάδα που έχει στηθεί για να είναι καλά και να εξελίσσεται. Προσπαθούμε όλοι με ένα πλάνο και στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Προσπαθούμε να πετύχουμε το μέγιστο. Δημιουργήσαμε μια αλυσίδα και κάθε κρίκος συνδέεται αρμονικά με τον άλλο. Είναι μια ομάδα που αργά ή γρήγορα θα βρεθεί εκεί όπου ανήκει. Έχει όλες τις προϋποθέσεις για να βρεθεί στη Σούπερ Λιγκ».

 Για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια διαβολοβδομάδα. Έχει παιχνίδια που παίζονται οι στόχοι του. Στο Βόλο μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα και πέτυχε μια νίκη. Αυτό του δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Έχει το πάνω χέρι στο Κύπελλο και απέναντι στην ΑΕΚ. Το ΟΑΚΑ είναι φιλόξενο στάδιο για την ομάδα. Το παιχνίδι θα είναι μοιρασμένο αλλά ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα εχέγγυα να περάσει και να κατακτήσει το στόχο του, που είναι να πάρει το Κύπελλο».

Για το αν έχει ελπίδες ο ΠΑΟΚ να μειώσει τη διαφορά: «Φυσικά, μπορεί να βάλει πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός, όμως, μπορεί να το διαχειριστεί, είτε μειωθεί είτε όχι η διαφορά. Μιλάω καθαρά αγωνιστικά».

Για Σάστρε και Λύρατζη: «Είχε μια καλή αγωνιστική εικόνα ο Σάστρε, πέτυχε και γκολ. Το μέλλον του ΠΑΟΚ, όμως, είναι στις ακαδημίες. Επενδύει σε αυτές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μπορεί σήμερα και αύριο να δημιουργήσει ένα κορμό που να αποτελείται από δικά του παιδιά. Χαίρομαι που βλέπω Τσιγγάρα, Μιχαηλίδη, Λύρατζη. Έχουν δουλέψει πολύ τα παιδιά αυτά και έχουν όλα τα χαρακτηριστικά για να παίξουν. Ο Λύρατζης έδειξε ότι μπορεί να στηριχθεί ο ΠΑΟΚ πάνω του».

Για Μίτριτσα: «Είναι ένας καλός παίκτης, εχει τα χαρακτηριστικά της θέσης. Είναι γρήγορος, πατάει περιοχή, έχει και τελειώματα. Είναι σημαντικό οι δύο πλευρές να μοιράζονται και να δημιουργούν προβλήματα στους αντιπάλους».

Για Άκπομ: «Είναι ένας παίκτης που δείχνει ότι είναι καλά. Έχει καλή ψυχολογία, πιστεύει στις ικανότητες του. Έχει τις δυνατότητες να τραβήξει το βάρος της ομάδας. Σίγουρα θα χρειαστεί έναν επιπλέον παίκτη στη θέση η ομάδα».

Για το Άρης - Λαμία στο Κύπελλο: «Προβληματίζει ο Άρης. Εϊναι σε κακό φεγγάρι. Δεν πετυχαίνει γκολ και δεν κάνει και ευκαιρίες. Είναι μια καλή ομάδα, αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Αρκεί να το συζητήσουν για να λυθεί το ό,τι υπάρχει. Έτσι, θα βρουν το βηματισμό τους και πάλι. Είναι άδικη η εικόνα που παρουσιάζει. Για το ματς με τη Λαμία, πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα περάσει ο Άρης», είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags