Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίστευτη ταλαιπωρία στην ΑΕΚ - Διανυκτερεύει στα Σπάτα ο Γιαννίκης λόγω των χιονιών - Κόπηκε το ρεύμα
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-24 20:32:00

Απίστευτη ταλαιπωρία στην ΑΕΚ - Διανυκτερεύει στα Σπάτα ο Γιαννίκης - Κόπηκε το ρεύμα

Sportdog Team
Απίστευτη ταλαιπωρία στην ΑΕΚ - Διανυκτερεύει στα Σπάτα ο Γιαννίκης - Κόπηκε το ρεύμα

Πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει ο χιονιάς στην Ένωση με τον τεχνικό της ομάδας να είναι αυτός που... την πληρώνει περισσότερο μιας και δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσει στα Σπάτα.

ΑΕΚ: Εγκλωβισμένοι είναι από το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα τόσο ο Αργύρης Γιαννίκης, όσο και ο Βασίλης Δημητριάδης, αλλά και άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Ένωσης, με πέντε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και μέλη του σταφ που έφυγαν από τα Σπάτα υπό αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να φτάσουν μετά από τέσσερις ώρες στο Holiday Inn με μεγάλη ταλαιπωρία καθώς η κατάσταση στην Αττική Οδό ήταν αδιανόητη, εγκαταλείποντας τα οχήματά τους.

Παρά τις προσπάθειες όμως να μείνουν στο ξενοδοχείο κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να συμβεί αφού όχι απλά δεν υπήρχε δωμάτιο, μιας την ίδια... ιδέα είχαν και αρκετοί απλοί πολίτες που έπαθαν τα ίδια, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να μένουν τελικά στα Σπάτα, ανάμεσα σε αυτούς ο Αργύρης Γιαννίκης, ο βοηθός του Τζίνο Λετιέρι, ο Δημητριάδης, ο αναλυτής και ο γιατρός της ΑΕΚ καθώς και ακόμα πέντε μέλη του επιτελείου, ενώ λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό ότι υπάρχει και διακοπή ρεύματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags