Facebook Pixel Κόπα Άφρικα: Τεράστιο ΣΟΚ - Νεκροί και τραυματίες από βίαια επεισόδια σε ματς του Κόπα Άφρικα! (ΦΩΤΟ)
| 2022-01-24 23:57:00

Τεράστιο ΣΟΚ - Νεκροί και τραυματίες από εισβολή οπαδών σε ματς του Κόπα Άφρικα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τεράστιο ΣΟΚ - Νεκροί και τραυματίες από εισβολή οπαδών σε ματς του Κόπα Άφρικα! (ΦΩΤΟ)

Σοκαριστικά είναι τα νέα που φτάνουν από το Καμερούν, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για ταραχές με νεκρούς και σοβαρά τραυματίες στην ανάμεσα σε Καμερούν και Κομόρες!

Σοκ σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν προκαλέσει ρεπορτάζ από το Καμερούν, που κάνουν λόγο για ταραχές με νεκρούς και σοβαρά τραυματίες κατά τη διάρκεια του αγώνα Καμερούν - Κομόρες για το Κόπα Άφρικα.

Το Καμερούν νίκησε 2-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα κόντρα στις Κομόρες, που αγωνίστηκαν χωρίς κανονικό τερματοφύλακα, ωστόσο το αγωνιστικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα λόγω των σοκαριστικών πληροφοριών που φτάνουν από το Καμερούν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LSI Africa, σημειώθηκε εισβολή οπαδών στις θύρες του γηπέδου,με αποτέλεσμα άνθρωποι να ποδοπατηθούν μέχρι θανάτου και άλλοι να τραυματιστούν.

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, ο αριθμός των νεκρών φέρεται να έχει φτάσει τους 7, ενώ υπάρχουν επίσης 40 βαριά τραυματίες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πολλοί φίλαθλοι έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν όταν ποδοπατήθηκαν κατά τη διάρκεια της εισβολής. Φωτογραφίες δείχνουν ποδοπατημένους φιλάθλους να βρίσκονται στο έδαφος και από πάνω τους να βρίσκονται άλλοι που γλύτωσαν προσπαθώντας να τους κάνουν τεχνητή αναπνοή.

Την ίδια ώρα βίντεο καταγράφει την εισβολή των οπαδών στη θύρα του γηπέδου. Σύμφωνα με το LSI Africa, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επτά νεκρούς ενώ οι βαριά τραυματίες φέρεται να έχουν φτάσει τους 40. Όλοι τους έχουν μεταφερθεί στο κοντινό νοσοκομείο Μεσασί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags