Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τελευταίο ρεπορτάζ για Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Παναιτωλικό, πάει με μικρούς - "Ξεκούραστος ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-25 12:50:00

Τελευταίο ρεπορτάζ για Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Παναιτωλικό, πάει με μικρούς - "Ξεκούραστος ο ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Τελευταίο ρεπορτάζ για Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Παναιτωλικό, πάει με μικρούς - "Ξεκούραστος ο ΠΑΟΚ"

Ρεπόρτερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο αυριανό (26/1) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και στο ντέρμπι τηε Κυριακής (30/1) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού-προγραμματισμένου ματς με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο Ελλάδας μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στη συνέχεια μίλησε για τα μεταγραφικά θέματα των πρωταθλητών.

«Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται κανονικά, χωρίς να ξέρουμε αν θα έρθει ο Παναιτωλικός. Φαντάζομαι αν δεν αλλάξουν όλα τα δεδομένα που ξέρουμε, επειδή η εικόνα θα είναι καλύτερη στην Αθήνα, θα γίνει λογικά το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Χθες έγινε προπόνηση και συμμετείχε ο Φορτούνης. Στα τέλη Φεβρουαρίου θα είναι στην αποστολή και θα διεκδικεί φανέλα βασικού», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Μαρτίνς για το αρχικό σχήμα: «Θα πάει με μικρούς και κάποιους βασικούς. Υπάρχει και το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα είναι ξεκούραστος. Ο ΠΑΟΚ θα είχε έναν τελικό με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Πάρε την ενδεκάδα του Αγρινίου, βγάλε κανέναν βασικό και έτσι θα έχουμε την ενδεκάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags