Facebook Pixel Super League: Επίσημο: Μεγάλη επιστροφή Έλληνα άσου στη Super League - Πρώην της ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-26 00:40:00

Επίσημο: Μεγάλη επιστροφή Έλληνα άσου στη Super League - Πρώην της ΑΕΚ

Sportdog Team
Επίσημο: Μεγάλη επιστροφή Έλληνα άσου στη Super League - Πρώην της ΑΕΚ

Γυρίζει στα... μεγάλα σαλόνια ο πρώην Κιτρινόμαυρος, αφού η μεταγραφή του σε ομάδα της Super League ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Super League: Μόνο για λίγους μήνες χώρισαν οι δρόμοι του Ιωνικού και του Βαγγέλη Πλατέλλα.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά την περυσινή σεζόν σε 19 αγώνες (3 γκολ, 4 ασίστ), τη βοήθησε στην επιστροφή της στη Super League για να αγωνιστεί εν συνεχεία στην Ξάνθη. Σήμερα, όμως, Τρίτη (25/1), Ιωνικός και Πλατέλλας επισημοποίησαν την επανέναρξη της συνεργασίας τους, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την επιστροφή του.

Στη σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρεται:

«H ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Βαγγέλης Πλατέλλας επέστρεψε στην ομάδα μας.

Ο Βαγγέλης αποτέλεσε ένα από τα σημαντικά γρανάζια στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού, η οποία τερμάτισε πρώτη την περασμένη σεζόν και κέρδισε την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός είχε έρθει στον Ιωνικό στα μέσα της περσινής σεζόν και πρόλαβε σε 19 εμφανίσεις να σκοράρει 3 γκολ και να μοιράσει 4 ασίστ.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Καλλιθέα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και ακολούθησαν οι Ξάνθη, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης, ΟΦΗ, Νέφτσι Μπακού, Λάρισα, Ιωνικός και ξανά η Ξάνθη.

Οι δρόμοι μας μπορεί να χώρισαν για λίγους μήνες, αλλά ο Βαγγέλης Πλατέλλας ανήκει από σήμερα και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags