Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλάζει τα πάντα ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Η επιστροφή που τον κάνει να αναθεωρεί
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-26 07:00:00

Αλλάζει τα πάντα ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Η επιστροφή που τον κάνει να αναθεωρεί

Sportdog Team
Αλλάζει τα πάντα ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Η επιστροφή που τον κάνει να αναθεωρεί

Νέα δεδομένα για τους Ερυθρόλευκους καθώς φαίνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας είναι έτοιμος να αλλάξει τα πλάνα του ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας της σεζόν.

Ολυμπιακός: Οι επιστροφές των Αγκιμπού Καμάρα, την Πέμπτη (27/1) και Χένρι Ονιεκούρου (25/1), αλλά και ο αποκλεισμός ενός εκ των Παπέ Σισέ ή Γκάρι Ροντρίγκες που αναμένονται στην Αθήνα την Παρασκευή (28/1) κάνει τον Πέδρο Μαρτίνς να αλλάζει τα σχέδιά του, μιας και πλέον θα έχει στην διάθεσή του τους τρεις από τους πέντε Αφρικανούς.

Σε ό,τι αφορά τον Αγκιμπού η απουσία του ήταν εμφανέστατη στους Ερυθρόλευκους, δημιουργώντας προβλήματα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, κάτι που αναμένεται να αλλάζει άμεσα με τον Πορτογάλο να σκέφτεται να επανέλθει στο 4-3-2-1.

Μάλιστα ο Αφρικανός όσο και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα μέσο να κάνει προπόνηση την Δευτέρα (24/1), ενώ την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός ευελπιστεί σε καλύτερες εμφανίσεις του Χένρι Ονιεκούρου, μετά την παρουσία του στο Κόπα Άφρικα, με τις επιστροφές να φαίνεται ότι μόνο καλό θα κάνει στους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags