Facebook Pixel Λίβερπουλ: Απίστευτη αποθέωση Τσιμίκα από θρύλο της Λίβερπουλ - Του πιστώνει την μετάλλαξη τοπ άσου
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-25 19:37:00

Απίστευτη αποθέωση Τσιμίκα από θρύλο της Λίβερπουλ - Του πιστώνει την μετάλλαξη τοπ άσου

Sportdog Team
Απίστευτη αποθέωση Τσιμίκα από θρύλο της Λίβερπουλ - Του πιστώνει την μετάλλαξη τοπ άσου

Ένας από τους θρύλους των Κόκκινων έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή της ομάδας με εγκωμιαστικά σχόλια μιας και του πιστώνει την αλλαγή την απόδοσης ενός παίκτη... βαρόμετρου.

Τζον Όλντριτζ: Στον καταλυτικό ρόλο του Κώστα Τσιμίκα στην αγωνιστική άνοδο που έχει τον τελευταίο καιρό ο Άντι Ρόμπερτσον αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο θρυλικός επιθετικός της Λίβερπουλ.

«Ο Άντι Ρόμπερτσον επέστρεψε στα καλύτερά του με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Πέρασε από μία περίοδο νωρίτερα στη σεζόν όπου δεν ήταν ακριβώς στο ανώτατο επίπεδό του, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν σπουδαία διαχείριση από τον Γιούργκεν Κλοπ. Επιτρέποντας στον Κώστα Τσιμίκα να αγωνιστεί σε μερικά παιχνίδια ώθησε τον Ρόμπο. Οι παίκτες είναι απλοί άνθρωποι και όλοι περνάμε από κακές φάσεις ως ποδοσφαιριστές, όπου η αυτοπεποίθηση εξαφανίζεται. Με τον Άντι, δεν ξέρουμε τι συνέβη. Αλλά το ξεπέρασε και είναι εκπληκτικός στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Κώστα γι' αυτό, επειδή πίεσε τον Ρόμπερτσον στα όριά του. Ακριβώς γι' αυτό η Λίβερπουλ κέρδιζε τόσα πολλά τρόπαια, πάντα είχε άτομα στον πάγκο για να πιέζουν τους βασικούς να κρατήσουν τη θέση τους», ανέφερε Τζον Όλντριτζ στη «Liverpool Echo».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags