Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες για Σοάρες που θα... φτιάξουν τους ΠΑΟΚτζήδες - Για αυτό είχε ανάγκη η ομάδα τον Πορτογάλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-25 23:49:00

Ατάκες για Σοάρες που θα... φτιάξουν τους ΠΑΟΚτζήδες - Για αυτό είχε ανάγκη η ομάδα τον Πορτογάλο

Sportdog Team
Ατάκες για Σοάρες που θα... φτιάξουν τους ΠΑΟΚτζήδες - Για αυτό είχε ανάγκη η ομάδα τον Πορτογάλο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Βασίλης Βασιλάκος: Στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο του Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όπου και αναφέρθηκε στην απόκτηση του Φελίπε Σοάρες, αλλά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (30/1).

Για την άφιξη του Φελίπε Σοάρες και το κατά πόσο ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή: «Μη γελιόμαστε με αυτό που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ, χρειαζόταν η ομάδα παίκτες στη μεσαία γραμμή και παίκτες που μπορούν να παίξουν αμέσως. Ο Φελίπε Σοάρες έχει περισσότερες επιθετικές αρετές, δεν συγκρίνεται με τον Τσιγγάρα, αλλά περισσότερο με τον Σβαμπ και τον Κούρτιτς. Πιστεύω ότι είναι μία μεταγραφή που θα βοηθήσει την ομάδα».

Για την μεταγραφή του Γιοάν Σάστρε: «Το παιχνίδι με τον Βόλο δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο για να κρίνω τον ποδοσφαιριστή, δεν είδαμε τον Σάστρε κάτω από πίεση, ούτε είδαμε διαδοχικά παιχνίδια του, αλλά έδειξε καλά στοιχεία».

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα κάνει καλό η αναβολή του αγώνα Κυπέλλου, μπορεί να υπήρχαν κάποιοι τραυματισμοί ή οτιδήποτε άλλο σε αγωνιστικό επίπεδο και στην κούραση, ενώ σε ένα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να επηρέαζε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τώρα πηγαίνει με καλή ψυχολογία». Γενικά, ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, όποιος και να παίξει είναι ένα ντέρμπι, δεν έχει να φοβηθεί κάτι ο ΠΑΟΚ είτε παίξει ο Καμαρά είτε όχι, δεν είναι ο παίκτης... βεντέτα», είπε ο Βασίλης Βασιλάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags