Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαμός με κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού - "Ψήνεται" ηχηρή πώληση με 8 εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-25 22:40:00

Χαμός με κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού - "Ψήνεται" ηχηρή πώληση με 8 εκατομμύρια!

Sportdog Team
Χαμός με κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού - "Ψήνεται" ηχηρή πώληση με 8 εκατομμύρια!

Νέα ρεπορτάζ ανάβουν... φωτιές στην επικαιρότητα των πρωταθλητών Ελλάδας. Η κίνηση ξένου συλλόγου για βασικό άσο των Πειραιωτών, η "ερυθρόλευκη" απάντηση και η φημολογία που έχει φουντώσει για τα καλά.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε την επιστροφή του Μαμαντού Κανέ, αλλά στην επικαιρότητά του εξακολουθούν να παίζουν και σενάρια αποχώρησης, με τον Τικίνιο Σοάρες στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε έκανε πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιανου επιθετικού. Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ Εκρέμ Κονούρ, η απάντηση του Ολυμπιακού στη Φενέρ ήταν ότι αξιώνει 8.000.000 ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει τον Τικίνιο.

Παράλληλα, οι Τούρκοι γράφουν ότι στο τραπέζι έπεσε η προοπτική δανεισμού του Βραζιλιάνου φορ, όμως οι Ερυθρόλευκοι δεν συζητούσαν αυτό το ενδεχόμενο και έπεμεναν στις αξιώσεις τους για 8 εκατομμύρια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις τρέχουν για τον Τικίνιο και τα σενάρια έχουν... πάρει φωτιά. Απομένει μια εβδομάδα για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα.

Το τουρκικό ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο επιθετικό του Ολυμπιακού δείχνει να είναι πολύ ενεργό, αφού σύμφωνα με Tweet Τούρκο δημοσιογράφου, η ομάδα της Πόλης σκοπεύει να κάνει βελτιωμένη πρόταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags