Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog: Τέλος από τον Παναθηναϊκό, υπογράφει σε ομάδα της Super League!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-25 23:07:00

Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog: Τέλος από τον Παναθηναϊκό, υπογράφει σε ομάδα της Super League!

Sportdog Team
Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog: Τέλος από τον Παναθηναϊκό, υπογράφει σε ομάδα της Super League!

Προ των πυλών η μεταγραφή, για την οποία σας είχε ενημερώσει πρώτο το Sportdog.gr. Στην τελική φάση οι διαπραγματεύσεις, σύντομα θα έχουμε και ανακοινώσεις για πρώην "πράσινο" άσο.

Παναθηναϊκός: Ο Κρίστο Σέχου βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα, επιβεβαιώνοντας έτσι το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportdog.gr.

Από το πρωί της Τρίτης (25/1), το Sportdog σας είχε ενημερώσει για τις επικείμενες εξελίξεις στην καριέρα του νεαρού επιθετικού, ο οποίος εξελίσσεται σε... νέο Περέα, καθώς άφησε το Τριφύλλι και οδεύει προς Ιωάννινα.

Ο 22χρονος φορ, που έπαιζε μέχρι πρότινος στη β' ομάδα του Παναθηναϊκού (8 συμμετοχές/1 γκολ στη Superleague 2) βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όλα δείχνουν πως οι εμπλεκόμενες πλευρές θα οδηγηθούν σε συμφωνία.

Ο Σέχου προέρχεται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να καθιερωθεί στους Πράσινους και πριν λίγες μέρες αποτέλεσε οριστικά παρελθόν από την ομάδα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags