Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βουίζει" η Τούμπα για νέα πώληση - "Χουνέρι" Λουτσέσκου σε Έλληνα άσο - Φέρνει εξτρέμ ο Μπότο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-26 12:37:00

"Βουίζει" η Τούμπα για νέα πώληση - "Χουνέρι" Λουτσέσκου σε Έλληνα άσο - Φέρνει εξτρέμ ο Μπότο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Βουίζει" η Τούμπα για νέα πώληση - "Χουνέρι" Λουτσέσκου σε Έλληνα άσο - Φέρνει εξτρέμ ο Μπότο!

Αλλαγές στο ρόστερ, παίρνει άμεσα τις τελικές αποφάσεις ο Ρουμάνος. Κρίσιμα θεωρούνται τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου στον Δικέφαλο, καθώς όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά το θέμα των αποχωρήσεων και της ενίσχυσης. Ποιος θέλει να φύγει και η επόμενη κίνηση του Πορτογάλου Τεχνικού Διευθυντή!
 

Σε μεγάλο ερωτηματικό συνεχίζει να είναι το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί με την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση για το MLS του Κάρολ Σφιντέρσκι για 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται σε πολύ λίγες μέρες να πάρει την απόφαση σχετικά με ρόστερ του και τους παίκτες που θέλει να έχει διαθέσιμους μιας και αυτή τη στιγμή στον Δικέφαλο υπάρχουν τέσσερα φορ, οι Ολιβέιρα, Άκπομ, Κούτσιας και Τσόλακ, αν και ο Κροάτης παρά τα όσα λέγονται να συνεχίζει να είναι στον… αέρα μιας και η Μάλμε συνεχίζει να… καραδοκεί και οι μεταγραφές στην Σουηδία κλείνουν στις 2 Φεβρουαρίου.

Άλλωστε ο Κροάτης έβγαλε… μάτια με την Μάλμε έχοντας σε έναν χρόνο 40 συμμετοχές με 19 γκολ, οδηγώντας ουσιαστικά την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ και ο ίδιος έχει βρει την… Ιθάκη του στην Σκανδιναβία μετά από αρκετά χρόνια περιπλανήσεων. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν φαίνεται να… καίγονται να τον πουλήσουν, παρά το γεγονός πως βλέπουν πως έχει φτάσει πολύ κοντά στο πικ της αξίας του. Πιο συγκεκριμένα ο Τσόλακ αυτή τη στιγμή κοστολογείται στο transfermarkt με 3,5 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας φτάσει τον Ιούλιο του 2020 στα 4.

Στον ΠΑΟΚ έχουν μπει σε μια διαδικασία να… ψήσουν τον 28χρονο φορ να μείνει στην Θεσσαλονίκη, μιας και πιστεύουν πως μπορεί να δώσει λύσεις με τον Λουτσέσκου να έχει πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο. Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι ο Ρουμάνος είναι μετρ της ψυχολογίας και ξέρει καλά πως να… φτιάχνει τους παίκτες του, με μεγαλύτερο παράδειγμα να αποτελεί ο Λέο Ζαμπά. Παρόλα αυτά αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί τότε ο Κροάτης θα αποχαιρετήσει την Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να παραμένει με τους Ολιβέιρα, που παρά το γεγονός ότι είναι ο εκλεκτός για τη θέση του φορ από τον Λουτσέσκου, με εκείνον να εισηγείται την απόκτησή του το καλοκαίρι, κανείς δεν ξέρει πως θα επανέλθει από τον τραυματισμό, τον Άκπομ που δείχνει να έχει βρει τον εαυτό του, αλλά και τον νεαρό Κούτσια που μάλλον δεν… πείθει τον Ρουμάνο αφού έχει μόλις 12 λεπτά συμμετοχής φέτος.

Πάντως αυτό δεν σημαίνει πως ο Δικέφαλος δεν θα προχωρήσει και σε άλλη μεταγραφή πριν το τέλος του Ιανουαρίου. Ο Λουτσέσκου μαζί με τον Μπότο έχουν συμφωνήσει πως είναι αναγκαία και η απόκτηση ενός εξτρέμ αφού πρακτικά στην ομάδα αυτή τη στιγμή υπάρχουν σαν κλασσικοί πλάγιοι οι Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Μουργκ και Μιτρίτσα, με τον τελευταίο να μην έχει κάνει και τις καλύτερες εμφανίσεις φέτος. Έτσι οι δύο άνδρες βλέπουν πως είναι αναγκαία αυτή η κίνηση έστω και στο… 90, όμως ακόμα δεν έχουν έρθει σε συμφωνία για τον παίκτη που θα δώσει λύσεις.
 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θα ήταν μαλ@@ ο Ολυμπιακός αν έπαιζε; Όλα γίνονται για την Τούμπα - Δεν ήθελαν τη... δίκαια λύση
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags