Facebook Pixel Άρης: Κλείνει τρεις μεταγραφές ο Άρης - "Ψώνια" από Ελλάδα, βρίσκει επιθετικό και κάνει... παζάρι με Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-26 13:05:00

Κλείνει τρεις μεταγραφές ο Άρης - "Ψώνια" από Ελλάδα, βρίσκει επιθετικό και κάνει... παζάρι με Μαρινάκη!

Sportdog Team
Κλείνει τρεις μεταγραφές ο Άρης - "Ψώνια" από Ελλάδα, βρίσκει επιθετικό και κάνει... παζάρι με Μαρινάκη!

Οι Θεσσαλονικείς είναι κοντά στην απόκτηση επιθετικού από το εξωτερικό, ενώ παράλληλα αναμένεται να ανακοινώσουν και δύο ακόμα παίκτες.

Η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της και ο Άρης εντείνει τις προσπάθειες του, για να καλύψει τις αδυναμίες του.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού, ενός παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Συγκεκριμένα αναζητούνε ένα ψηλό, καθαρόαιμο φορ που να γεμίσει το «κουτί».

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βρει αυτό που ψάχνουν με την υπόθεση του, να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Μάλιστα, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Άρης δεν θα σταματήσει εκεί την ενισχύσει του. Μέσα στις επόμενες ημέρες, εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν και οι περιπτώσεις των Μάρβιν Πίρσμαν και Σαντέ Σίλβα.

Οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Βέλγο μπακ και το μόνο που απομένει είναι να αποφασίσει ο ΠΑΣ, αν θα δώσει τη συγκατάθεση του να γίνει από τώρα η μεταγραφή ή θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Αντίθετα, η υπόθεση του Σίλβα μοιάζει πιο εύκολη. Ο 24χρονος δεν υπολογίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ και φέρεται να είναι κοντά στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags