Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δηλώσεις που θα... συζητηθούν - "Ευκαιρία να κερδίσει τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 19:52:00

Δηλώσεις που θα... συζητηθούν - "Ευκαιρία να κερδίσει τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Δηλώσεις που θα... συζητηθούν - "Ευκαιρία να κερδίσει τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ"

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε άνθρωπος που είναι στον οργανισμό του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας με τους Ερυθρόλευκους.

Άγγελος Ζαζόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όπου αναφέρθηκε τόσο στο υλικό που μπορεί να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, αλλά και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Για τα παιδιά των ακαδημιών: «Έγινε καλή δουλειά τότε και αυτό φαίνεται πλέον. Οι παίκτες αγωνίζονται σε ανδρικό επίπεδο. Θα πρέπει να υπάρχει εκπροσώπηση στην ομάδα, τα οφέλη κάποιες φορές δεν το επιτρέπουν. Οσο τους δίνονται ευκαιρίες, γίνονται καλύτεροι, ώριμοι και πιο ουσιαστικοί. 

Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει και άλλους παίκτες που να έρχονται από τα σπλάχνα του. Αυτό εξαρτάται από τον κάθε προπονητή και τι παίκτες έχει η ομάδα σε κάθε θέση. 

Η ακαδημία λειτούργησε σε καλό επίπεδο αρκετά χρόνια πριν και τώρα υπάρχουν παίκτες που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν και τον πρωταθλητισμό. Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική για να προχωρήσουν ώστε και το χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστούν τα παιδιά αυτά».

Για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Μετά τη διακοπή, βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είναι ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα», είπε ο Άγγελος Ζαζόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags