Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρίβει τα χέρια του ο Μαρτίνς με τις επιστροφές! Τρέμει ο ΠΑΟΚ...
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 09:54:00

Τρίβει τα χέρια του ο Μαρτίνς με τις επιστροφές! "Τρέμε" ΠΑΟΚ...

Sportdog Team
Τρίβει τα χέρια του ο Μαρτίνς με τις επιστροφές! "Τρέμε" ΠΑΟΚ...

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του σημαντικές προσθήκες ενόψει της αναμέτρησης της Τούμπας.

Ολυμπιακός: Τρίβει τα χέρια του ο Μαρτίνς με τις επιστροφές! Τρέμει ο ΠΑΟΚ...

Ο Ιανουάριος ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για τον Ολυμπιακό. Οι απουσίες εξαιτίας της συμμετοχής αρκετών παικτών στο Κόπα Άφρικα έφερε λειψανδρία στην ομάδα του Πειραιά και άσχημα αποτελέσματα, τα οποία προκάλεσαν πίεση. Οι επιστροφές όμως αρχίζουν και κάνουν τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του.

Μετά τον αποκλεισμό της Γουινέας από τη συνέχεια του Κόπα Άφρικα, ο Αγκιμπού Καμαρά επέστρεψε ήδη στην Ελλάδα και από σήμερα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, έχοντας ξεπεράσει και το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Συν τοις άλλοις, διαθέσιμοι ενόψει Τούμπας θα είναι επίσης και οι Ονιεκούρου, Γκάρι Ροντρίγκες, αφού επίσης αποκλείστηκαν η Νιγηρία και το Πράσινο Ακρωτήρι, σε αντίθεση με τον Σισέ που συνεχίζει με την εθνική Σενεγάλης και ο Κουντέ με το Καμερούν.

Τα θετικά νέα δεν σταματούν εδώ. Το ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε ο αρχηγός της ομάδας, Ανδρέας Μπουχαλάκης τον βάζει στην αποστολή για ΠΑΟΚ.

Στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου θα βρίσκεται και ο Βάτσλικ που είχε κάνει οχτώ ράμματα στο κεφάλι μετά από χτύπημα στην προπόνηση.

Οπότε γεμίζει η φαρέτρα του Πέδρο Μαρτίνς και σίγουρα με περισσότερο πλήρη Ολυμπιακό, θα πρέπει να προβληματίζεται και ο Ραζβάν Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ, για τον οποίο το ματς της 20ης αγωνιστικής έχει χαρακτήρα «ζωής και θανάτου».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags