Facebook Pixel Άρης: Οπαδοί του Άρη σταμάτησαν το πούλμαν στα διόδια και κατέβασαν τους παίκτες - "Μας ξεφτιλίζετε"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 09:31:00

Οπαδοί του Άρη σταμάτησαν το πούλμαν στα διόδια και κατέβασαν τους παίκτες - "Μας ξεφτιλίζετε"!

Sportdog Team
Οπαδοί του Άρη σταμάτησαν το πούλμαν στα διόδια και κατέβασαν τους παίκτες - "Μας ξεφτιλίζετε"!

Άγριο... κράξιμο, τετ α τετ με Μάντζιο, εξηγήσεις και απειλές για την επόμενη φορά που θα συναντηθούν ξανά. Ο αποκλεισμός από τη Λαμία στο Κύπελλο έχει φέρει στα "κάγκελα" τους φίλους των Κίτρινων.

Ο οδυνηρός αποκλεισμός του Αρη από την Λαμία προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στους οπαδούς.

Το sportdog.gr από το βράδυ σας μετέφερε το πολύ βαρύ κλίμα που υπήρχε στα social media, στις 03.30, στα διόδια των Μαλγάρων, περίπου 80 φιλαθλοι της ομάδας σταμάτησαν το λεωφορείο της αποστολής, που επέστρεφε από το παιχνίδι και αφού κατέβασαν τους παίκτες ζήτησαν... εξηγήσεις!

Αρχικά μίλησαν προς τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους υποδέχτηκαν με την λέξη..."ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ" για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. "Τρία παιχνίδια με την Λαμία και δεν μπορέσατε να βάλετε γκολ. Στην Λαμία! Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα. Δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε έτσι. Πρέπει να ντρέπεστε", είναι μερικές από τις κουβέντες που ακούστηκαν. "Πείτε μας τι φταίει. Μιλήστε!", με τους ποδοσφαιριστές να ακούν χωρίς όμως να δίνουν απαντήσεις.

Κάποιοι έθεσαν και θέμα χρημάτων, αλλά και πάλι δεν δόθηκε απάντηση. "Είστε απλήρωτοι; Αν είστε απλήρωτοι να το πείτε".

Κάποιοι άλλοι "απομόνωσαν" τον Άκη Μάντζιου, ζητώντας από τον προπονητή της ομάδας να τους εξηγήσει τι φταίει, ενώ προτού η αποστολή αναχωρήσει, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, οι φίλαθλοι απευθύνθηκαν σε όλους λέγοντας ότι: "Είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε έτσι ήρεμους, την επόμενη φορά δεν θα μιλήσουμε...".

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαρμάκι ο Άρης! Ραντεβού Σεπτέμβρη με νέο κόουτς και παίκτες-Fair play για το "τουμπιώτικο" πέναλτι 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags