Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Παίρνει την κατάσταση στα χέρια του ο Καρυπίδης - Άμεσα οι εξελίξεις στον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 12:55:00

Παίρνει την κατάσταση στα χέρια του ο Καρυπίδης - Άμεσα οι εξελίξεις στον Άρη

Sportdog Team
Παίρνει την κατάσταση στα χέρια του ο Καρυπίδης - Άμεσα οι εξελίξεις στον Άρη

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ μετά τη Λαμία, οι οπαδοί είναι στα... κάγκελα και η διοίκηση καλείται να πάρει αποφάσεις για τον Μάντζιο και τους παίκτες!

Ο χθεσινός (26/1) αποκλεισμός από τη Λαμία έχει φέρει σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, με τις αποφάσεις που θα πάρει να κρίνουν την πορεία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η εφιαλτική βραδιά στο γήπεδο της Λαμίας έχει δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στους «κίτρινους» και στον Άκη Μάντζιο. Η αντίδραση που περίμεναν όλοι στη χθεσινή αναμέτρηση δεν ήρθε και απομένει η αντίδραση του Καρυπιδή για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ομάδα.

Η απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ έχει δύο δρόμους: ο ένας είναι η άμεση απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού από τον πάγκο και η εύρεση ενός προπονητή που μπορεί να γυρίσει άμεσα το κλίμα στους «κίτρινους». Η άλλη είναι η στήριξη στον Μάντζιο, με πίστη σε αυτό που χτίζει όσα χρόνια βρίσκεται στην ομάδα.

Οι φίλοι του Άρη έδειξαν την ενόχληση τους τόσο μετά την λήξη του αγώνα, όσο και αργότερα, όταν σταμάτησαν το λεωφορείο της ομάδας στα διόδια των Μαλγάρων, ζητώντας εξηγήσεις τόσο από τους ποδοσφαιριστές, όσο και από το προπονητικό τιμ.

Η απόφαση-αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδης αναμένεται να είναι άμεση σε όλα τα επίπεδα και η πορεία της ομάδας βρίσκεται ως ένα βαθμό στα δικά του χέρια.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags