Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα δεδομένα για Σβαμπ στον ΠΑΟΚ - Τα πάντα στα χέρια του Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 22:07:00

Αυτά είναι τα δεδομένα για Σβαμπ στον ΠΑΟΚ - Τα πάντα στα χέρια του Λουτσέσκου

Sportdog Team
Αυτά είναι τα δεδομένα για Σβαμπ στον ΠΑΟΚ - Τα πάντα στα χέρια του Λουτσέσκου

Θέμα προέκυψε στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες με το ενδιαφέρον της αυστριακής ΛΑΣΚ για τον Στέφαν Σβαμπ. 

ΠΑΟΚ: Θέμα προέκυψε στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες με το ενδιαφέρον της αυστριακής ΛΑΣΚ για τον Στέφαν Σβαμπ. Η συγκεκριμένη ομάδα ενδιαφέρεται για τον Αυστριακό μέσο και η κοινή συνισταμένη είναι ο αδελφός του, Ρόλαντ, ο οποίος είναι προπονητής στη γυναικεία ομάδα της ΛΑΣΚ και ατζέντης του Στέφαν.

Ο Κώστας Πετρωτός αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5 πως ο Στέφαν Σβαμπ θέλει να μείνει μέχρι το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπήρχε και η αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο όταν συμπληρωθούν το 65% των συμμετοχών. Ο ΠΑΟΚ με τα τωρινά δεδομένα, αν φτάσει μέχρι τον τελικό Κυπέλλου, θα δώσει συνολικά 53 παιχνίδια. Ο Σβαμπ έχει παίξει σε 29 από τα 31 παιχνίδια του ΠΑΟΚ (έλειψε μόνο κόντρα στη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ και στο ματς με τον Βόλο λόγω τιμωρίας) και χρειάζεται 5-6 συμμετοχές ακόμη για να γίνει η αυτόματη ανανέωση.

Ενώ υπήρχε η διάθεση για να συζητήσουν οι δύο πλευρές άμεσα για ανανέωση και μάλιστα για περισσότερα χρόνια, με την έλευση του Ζοσέ Μπότο πάγωσε λίγο το θέμα. Αυτό συνέβη γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θέλει να το ξαναδεί την υπόθεση του Σβαμπ επειδή θέλει να δημιουργήσει μια νεανική ομάδα.

Οπότε ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα δώσει το χρόνο που υπολείπεται στον Αυστριακό για να μπορέσει να πιάσει την αυτόματη ανανέωση.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags