Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Έσταξε μέλι για Μαρτίνς ο Μαρινάκη - "Δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά, μέλος της οικογένειάς μας"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 21:22:00

Έσταξε μέλι για Μαρτίνς ο Μαρινάκης: "Δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά, μέλος της οικογένειάς μας"

Sportdog Team
Έσταξε μέλι για Μαρτίνς ο Μαρινάκης: "Δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά, μέλος της οικογένειάς μας"

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανανέωσε το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024 και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο κόουτς.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Για μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και άνθρωπο που μπορείς να βασιστείς πάνω του έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Πέδρο Μαρτίνς:

«Είμαστε χαρούμενοι σήμερα γιατί ο Πέδρο δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, ένα μέλος της οικογένειας μας. Πάνω από όλα εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι πολύ καλός άνθρωπος, που μπορείς να τον εμπιστευτείς, να συζητάς για ποδόσφαιρο και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Γι αυτό δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά στο να ανανεώσουμε για τα επόμενα δυο χρόνια. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Η εκτίμηση στο πρόσωπο του είναι επίσης πολύ μεγάλη. Είμαστε χαρούμενοι για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι κοντά μας.

Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές, καθώς επίσης να έχουμε καλές πορείες  στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο. Μας περιμένουν δύσκολα ματς. Όρεξη να έχουμε για επιτυχίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags