Facebook Pixel ΠΑΟΚ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτό είναι το εξτρέμ που θέλει ο Μπότο στον ΠΑΟΚ - Κάνει σούπερ σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 23:41:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτό είναι το εξτρέμ που θέλει ο Μπότο στον ΠΑΟΚ - Κάνει σούπερ σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτό είναι το εξτρέμ που θέλει ο Μπότο στον ΠΑΟΚ - Κάνει σούπερ σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ακόμη μεταγραφή, εκτός της απόκτησης του Φιλίπε Σοάρες θα κάνει ο ΠΑΟΚ για να κλείσει ο κύκλος του Ιανουαρίου και αυτός ο παίκτης θα είναι εξτρέμ.

ΠΑΟΚ: Μία ακόμη μεταγραφή, εκτός της απόκτησης του Φιλίπε Σοάρες θα κάνει ο ΠΑΟΚ για να κλείσει ο κύκλος του Ιανουαρίου και αυτός ο παίκτης θα είναι εξτρέμ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  από την Πορτογαλία, ο παίκτης που εντόπισε και θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Ζοσέ Μπότο είναι ο εξτρέμ της Εστορίλ Πράια, Αντρέ Φράνκο!

Είναι γεννημένος στις 12 Απριλίου 1998 (ηλικία 23 έτη), στη Λισαβόνα και θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου, όπως και ο Φιλίπε Σοάρες! 

Φέτος, πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας 17 συμμετοχές και 7 γκολ (μακράν πρώτος σκόρερ της ομάδας του), συμβάλλοντας καταλυτικά στην ευρωπαϊκή τροχιά της Εστορίλ, η οποία ολοκλήρωσε τον α’ γύρο στην 5η θέση της Primeira Lig, πίσω μόνο από την… αγία τετράδα του πρωταθλήματος (Πόρτο, Σπόρτινγκ, Μπενφίκα, Μπράγκα).

Ο Αντρέ Φράνκο αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ, φτάνοντας μέχρι την Κ19. Το 2018 πήγε στην Κ23 της Εστορίλ, ενώ ένα χρόνο αργότερα προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, έχοντας 11 γκολ και 10 ασίστ σε 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
 

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags