Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας: Σκληρές ατάκες Μπαρτζώκα για τη νέα ήττα του Ολυμπιακού - "Τίποτα δεν λειτουργεί φυσιολογικά..."
Μπάσκετ
| 2022-01-27 23:34:00

Σκληρές ατάκες Μπαρτζώκα για τη νέα ήττα του Ολυμπιακού - "Τίποτα δεν λειτουργεί φυσιολογικά..."

Sportdog Team
Σκληρές ατάκες Μπαρτζώκα για τη νέα ήττα του Ολυμπιακού - "Τίποτα δεν λειτουργεί φυσιολογικά..."

Στο πολύ κακό διάστημα που είναι οι Ερυθρόλευκοι αναφέρθηκε στις δηλώσεις του και στην συνέντευξη Τύπου αργότερα ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας μετά τη νέα ήττα των Πειραιωτών αυτή τη φορά από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Στα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο στον Ολυμπιακό στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ.

«Είναι δύσκολο να το αναλύσω. Τίποτα δεν είναι φυσιολογικό στην ομάδα τώρα. Ακόμα στην έδρα μας έχουμε 1.000 άτομα, ενώ εκτός παίζουμε μπροστά σε 10.000 κόσμο. Βρισκόμαστε σε μία πολύ κακή περίοδο. Μόνοι μας πρέπει να δουλέψουμε και να ανατρέψουμε την κατάσταση, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες», είπε αρχικά στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Έλληνας τεχνικός των Ερυθρόλευκων.

«Θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα. Είχαν καλό παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Πήραν πλεονέκτημα από το γεγονός ότι εμείς έχουμε χάσει πολλούς παίκτες από τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς. Αυτό το στοιχείο μας επηρέασε σημαντικά στην προετοιμασία του αγώνα. Παίζαμε σε ένα άδειο γήπεδο, δεν είναι παράπονο, σέβομαι τις αποφάσεις της κυβέρνησης, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ίδιες για τους ανταγωνιστές μας. Στη Φενέρ και στη Μακάμπι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Ακόμα είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, έχουμε σχεδόν έναν γύρο μπροστά μας για να επανέλθουμε και θα το κάνουμε, μέσα από την ομαδική δουλειά. Η ήττα που μας πονάει είναι η αποψινή, ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε. Ξέρω ότι έχουν νοσήσει 11 παίκτες μας πάνω-κάτω το ίδιο διάστημα. Οι γιατροί μας είπαν ότι θα μας επηρεάσει σχεδόν για έναν μήνα. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή επηρεάζεται η προετοιμασία μας. Ο Χασάν Μάρτιν ήταν απροπόνητος. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μείνουμε ενωμένοι για την οκτάδα που είναι ο στόχος μας. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλητισμού, είναι κάτι που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία. Φέτος με τον κόσμο είχαμε έναν γύρο με νίκες απέναντι σε όλους τους αντιπάλους και τώρα ξαναπαίζουμε σε άδειο γήπεδο, όπως πέρυσι. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξουν τα μέτρα γρήγορα, για να παίξουμε με τις ίδιες συνθήκες με τους ανταγωνιστές μας. Μόνο η Μπάγερν παίζει χωρίς κόσμο», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags